Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Viorel Păunescu a rămas marcat după ce a mers să-l susţină pe Răzvan Lucescu: ”Am crezut că fanii sunt înregistraţi în difuzoare”

EXCLUSIV | Viorel Păunescu a rămas marcat după ce a mers să-l susţină pe Răzvan Lucescu: ”Am crezut că fanii sunt înregistraţi în difuzoare”

Stranieri

Comentarii

Viorel Păunescu (83 de ani) a fost la Salonic, alături de Dumitru Dragomir şi alte opt persoane, pentru a-l încuraja pe Răzvan Lucescu, cel care putea să câştige titlul încă de duminică. Fostul patron al Stelei a rămas impresionat de atmosfera făcută de fanii lui PAOK.

Răzvan Lucescu a fost încurajat la meciul cu Lamia, câştigat de PAOK cu 3-0, de o delegaţie în care s-au regăsit, printre alţii, Viorel Păunescu şi Dumitru Dragomir. Aceştia au mers la Salonic în speranţa că PAOK va ieşi campioană, însă Olympiacos a învins şi ea, iar deznodământul se amână pentru etapa următoare. Păunescu a rămas însă impresionat de ceea ce a văzut la Salonic:

”A fost extraordinar de frumos. Nu am văzut pe niciun stadion până acum o atmosferă creată de spectatori cum a fost cea de aseară. Spectatorii au cântat... Eu am crezut că sunt înregistraţi pe bandă şi se transmite prin difuzoare. E o treabă unică. A fost o atmosferă foarte, foarte frumoasă şi m-am bucurat foarte mult pentru Răzvan Lucescu, care cu siguranţă va continua drumul lui taică-su. Trece el în prim-plan în următorul an, pentru că are o performanţă care de 34 de ani nu s-a întâmplat cu echipa PAOK. Probabil câştigă şi Cupa. E un antrenor iubit, a fost şi el strigat de spectatorii de acolo. Un stadion care a cântat din primul minut de joc, până s-a terminat meciul”, a declarat Viorel Păunescu pentru Telekom Sport.

Fostul patron al Stelei a povestit că cel care a organizat excursia la Salonic a fost Dumitru Dragomir: ”A fost o iniţiativă a lui Dragomir, care a fost foarte frumoasă. (n.r. excursia în Grecia) El s-a ocupat de tot, a organizat. Noi, vreo nouă persoane, ne întâlnim marţea la o masă, în fiecare săptămână, plăteşte unul dintre noi. De data asta, Mitică, la un moment, a zis că dacă se întâmplă ce se întâmplă, mergem la masă în Cipru (n.r. în Grecia). (Îi invitaţi şi dumneavoastră la un meci al FCSB?) Îi invit. Dacă FCSB merge acum în grupe, la un meci afară, sigur pe cei nouă îi invit eu”, a mai spus Păunescu.

Afla mai multe despre: viorel paunescurazvan lucescu 

viewscnt
Articole similare