Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Visul secret al lui Gigi Becali! Ce transfer spectaculos încearcă FCSB! Toate detaliile de la negocieri: ”Aşa ar fi cel mai bine”

EXCLUSIV | Visul secret al lui Gigi Becali! Ce transfer spectaculos încearcă FCSB! Toate detaliile de la negocieri: ”Aşa ar fi cel mai bine”

FCSB

Comentarii

”Dacă nu joacă Ongenda, Botoşani este echipă de playoff”, a fost declaraţia prin care Becali a dorit să arate că nu e interesat de fotbalistul crescut la PSG. În realitate, patronul de la FCSB l-a monitorizat atent pe francezul recomandat de Iftime.

Chiar dacă nu şi-a manifestat public interesul pentru Ongenda, Becali ar fi tentat să-l aducă pe mijlocaşul Botoşaniului la echipă. Finanţatorul roş-albaştrilor a discutat în mai multe rânduri cu Valeriu Iftime, dar cele două părţi nu au ajuns încă la un numitor comun.

Becali nu este încă 100% convins că Ongenda ar putea juca titular la FCSB şi nu vrea să investească 1,5 milioane în transferul jucătorului, atât cât cere Botoşani. Steliştii au însă o problemă şi mai mare în realizarea acestui transfer. Fotbalistul îşi doreşte să rămână la Botoşani până la finalul sezonului.

Pentru mine este mai bine să rămân aici, la Botoşani. Vreau să joc tot sezonul, am nevoie de asta. Corpul meu are nevoie de asta, mintea mea are nevoie de asta. Cred că aşa e cel mai bine. Nu ştiu despre oferta de la FCSB, e treaba clubului. Mai departe, nu ştiu. Nu trebuie să te gândeşti la oferte. Dacă mă vrea o echipă, nu e problema mea. Problema mea e pe teren, la antrenamente şi jocuri.

Poate vom discuta la finalul sezonului, dar acum sunt concentrat doar la joc”, a spus Ongenda, pentru Telekom Sport.

Îl monitorizează şi Craiova

Iftime a recunoscut că Becali e cu ochii pe Ongenda, dar a transmis şi că Universitatea Craiova ar putea face o ofertă pentru mijlocaşul Botoşaniului.

Becali îl ţine într-un sertăraş, rămâne de văzut. Dar sunt şi alte echipe interesate de el, printre ele e şi Craiova”, a spus Iftime.

Afla mai multe despre: becalifcsbongendatransfer,  

viewscnt
Articole similare