Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vivi Răchită, după ce a făcut surpriza şi a învins-o pe Rapid: ”Îmi merge bine cu ei, mi-ar plăcea să mai joc din când în când contra lor”

EXCLUSIV | Vivi Răchită, după ce a făcut surpriza şi a învins-o pe Rapid: ”Îmi merge bine cu ei, mi-ar plăcea să mai joc din când în când contra lor”

Liga 2

Comentarii

Sportul Snagov, ocupanta ultimului loc înainte de această etapă, a reuşit o surpriză uriaşă şi a învins-o cu 3-2 pe Rapid. Vivi Răchită, managerul ilfovenilor, spune că jucătorii săi s-au mobilizat exemplar.

Rapid s-a împiedicat de ultima clasată, un rezultat la care puţini se aşteptau. Nu este însă o surpriză şi pentru Vivi Răchită. Managerul Snagovului susţine că jucătorii săi au arătat în acest sezon că se mobilizează excelent contra echipelor mari. În acelaşi timp, spune că şi-ar fi dorit să le vadă pe Rapid şi Petrolul în Liga 1.

”I-am atenţionat după meciul cu U Cluj că ne mobilizăm şi jucăm foarte bine cu brandurile. Sunt jucători tineri care vor să se afirme. Am avut o medie de vârsta de 22-23 de ani. Păcat de ce s-a întâmplat la Rapid. Speram ca Rapid şi Petrolul să fie cele două care să  promoveze în acest sezon. Din păcate, ambele sunt după locul şapte.

Sunt alături de Pancone care mi-a fost de multe ori adversar. Parcă nu se leagă. Şi meciurile pe care le-au câştigat, le-au câştigat pe valoare invididuală, nu pe un joc colectiv. (V-aţi simţi vinovat dacă Pancu ar fi demis în urma acestu meci?) I-am spus înainte de meci: ”Pancone, hai în tribună”. Mi-a zis că peste zece ani. Eu sper ca peste zece ani să vină în tribună. Principalii vinovaţi sunt jucătorii. Ei joacă în teren



(Dacă l-ar tenta un post la Rapid) Eu sunt petrolist, născut crescut. Chiar mă gândeam că-mi merge bine cu Rapid. Începând cu acea finală din '95, pe urmă Supercupa cu Steaua, acum ca oficial. Mi-ar plăcea să mai joc cu Rapid din când în când”,
a declarat Vivi Răchită pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: valeriu rachita 

viewscnt
Articole similare