Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vlad Munteanu, după ce "tricolorii" mici au pierdut avionul: "Adversarul a fost urmărit mult mai intens"

EXCLUSIV | Vlad Munteanu, după ce "tricolorii" mici au pierdut avionul: "Adversarul a fost urmărit mult mai intens"
Comentarii

Naţionala României sub 21 de ani va ajunge mai târziu în ţară după ce zborul care trebuia să îi ducă de la Porto la Munchen a avut întârzieri. Mirel Rădoi şi staff-ul său au profitat de întârziere şi au studiat echipa Bosniei direct de pe aeroport.

Vlad Munteanu, managerul operaţional al loturilor U21 şi de juniori, a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre incidentul selecţionatei under 21, care a pierdut zborul spre Munchen de unde trebuiau să fie preluaţi de o altă aeronavă pentru a ajunge acasă. "Din cauza companiei aeriene (am pierdut zborul), în şase ani de zile în Germania nu am avut probleme. Am vorbit şi în România şi în Portugalia, am încercat să găsim căi de comunicare. Din fericire, am găsit soluţii. Am servit masa în aeroport, se poate mânca foarte bine în aeroporturi. Am rezervat camerele băieţilor", a declarat Vlad Munteanu în cadrul emisiunii Sport Center. 

În timp ce jucătorii s-au întors la hotel, Mirel Rădoi şi staff-ul său au rămas în aeroport şi au continuat studiul echipei Bosniei, următorul adversar. "Staff-ul a rămas în terminalul aeroportului. S-a urmărit adversarul. Adversarul a fost urmărit mult mai intens".

Din punctul de vedere al fostului internaţional, chiar dacă "tricolorii" mici vor ajunge în ţară mai târziu decât era programat, acest lucru nu îi va afecta. "Nu ne afectează foarte mult, sunt situaţii în care trebuie să ştim să reacţionăm şi cred că am procedat foarte bine, chiar dacă nu a fost ieftin. Cu un antrenament în plus sau în minus, lucrurile nu prea mai contează. Mental contează foarte mult cum stăm".

Oficialul FRF a oferit şi informaţii despre Ricardo Grigore şi Robert Moldoveanu, care sunt deja la Mogoşoaia. "Nu cred că e o problemă de integrare a lor, până la urmă ţine de ei. Grupul de aici este format, jucătorii ştiu foarte bine ce aşteptări are Rădoi".

România U21 joacă cu Bosnia & Herţegovina, marţi, 12 septembrie, de la ora 19:00 pe terenul central al Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu. 

Afla mai multe despre: vlad munteanuromania u21mirel radoi 

viewscnt
Articole similare