Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vlad Munteanu, după succesul dramatic al naţionalei sub 21 în Portugalia: "Au realizat o victorie istorică"

EXCLUSIV | Vlad Munteanu, după succesul dramatic al naţionalei sub 21 în Portugalia: "Au realizat o victorie istorică"
Comentarii

Vlad Munteanu, managerul operaţional al loturilor U21 şi de juniori, a oferit primele declaraţii din Portugalia, după succesul eroic al "tricolorilor" mici.

Oficialul Federaţiei Române de Fotbal a comentat fazele litigioase, în urma cărora Ionuţ Nedelcearu şi Andrei Ivan au fost eliminaţi şi le-a transmis celor care vin în locul lor ce trebuie să facă. "La primul roşu cred că Nedelcearu putea fi iertat de galben, a fost un duel normal, reacţia lui a dus la primirea cartonaşului. La Ivan s-au întâmplat lucrurile foarte rapid. Penalty-ul a venit după o dominare clară, eram pe două linii, au avut două tentative în care au simulat înainte. Eu cred că nu a fost penalty, dar nu am văzut reluarea. Trebuie să chemăm de urgenţă doi jucători, cine vine trebuie să dea totul în meciul cu Bosnia", a declarat Vlad Munteanu în direct la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report. 

Muteanu şi-a continuat declaraţia şi i-a lăudat pe jucători, cât şi pe selecţionerul Rădoi: "Nu mulţi rezistau în faţa televizorului, au realizat o victorie istorică. Stelele s-au aliniat, suntem în grafic pentru îndeplinirea obiectivului. În primul rând trebuie scos în evidenţă sacrificiul, în al doilea rând modul în care Mirel a pregătit meciul. Am câştigat nişte jucători pentru viitor".

Afla mai multe despre: vlad munteanuromania u21mirel radoiportugalia,  

viewscnt
Articole similare