Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vlad Munteanu salută candidatura lui Lupescu, dar nu îi dă şanse în lupta cu Burleanu: "Nu avem nicio emoţie!"

EXCLUSIV | Vlad Munteanu salută candidatura lui Lupescu, dar nu îi dă şanse în lupta cu Burleanu: "Nu avem nicio emoţie!"

FRF

Comentarii

Prezent la Piatra Neamţ pentru a urmări confruntarea din Cupa Davis dintre România şi Luxemburg, Vlad Munteanu a vorbit pentru Telekom Sport despre alegerile pentru şefia FRF din luna aprilie.

Intrat în echipa lui Răzvan Burleanu din 2016, Vlad Munteanu a vorbit despre potenţiala candidatură a lui Ionuţ Lupescu, precizând că aceasta ar fi una benefică pentru fotbalul românesc, în condiţiile în care nivelul dezbaterilor cu actualul conducător al FRF ar fi unul ridicat.

Totuşi, managerul operaţional al FRF nu are dubii în ceea ce priveşte cine va conduce federaţia din aprile şi spune că Burleanu va câştiga indiferent cine îi va fi adversar.

"Aşa cum au susţinut şi ceilalţi colegi ai mei, cred că venirea unui om ca Ionuţ Lupescu aduce idei noi şi o dezbatere a acestor idei este benefică pentru0 fotbalul românesc. În momentul în care avem oameni care poate nu sunt de acord cu direcţia în care mergem, dar există aceste dezbateri, este binevenita pentru fotbal. M



ai mult nu am ce să vă zic, pentru că eu cred ca în momentul de faţă vorbim fără să fim acoperiţi de nişte fapte, nu avem nişte candidaturi clare, aşa că momentan nu am nicio frică că, dacă rămânem cu adversarii... Dacă administraţia Răzvan Burleanu rămâne cu adversarii pe care îi are acum, pe 18 aprilie nu avem nicio teama în a avea câştig la alegeri.

În acelaşi timp, şi dacă vor veni cei care se anunţă că vor veni, la fel, există o strategie prezentată oamenilor la nivel de Liga a 2-a, a 3-a, la nivel de copii şi juniori, care este clară şi precisă pe următorii ani şi ştim ce trebuie să facem pentru îmbunătăţirea fotbalului
", a declarat Vlad Munteanu pentru Telekom Sport.
 

Afla mai multe despre: vlad munteanuionut lupescufrfburleanualegeri 

viewscnt
Articole similare