Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Voluntari s-a reorientat spre un nume uriaş! Walter Zenga, ofertat de ilfoveni

EXCLUSIV | Voluntari s-a reorientat spre un nume uriaş! Walter Zenga, ofertat de ilfoveni

Superliga

Comentarii

Fără victorie în Liga 1 după primele cinci etape, FC Voluntari încearcă să dea o adevărată lovitură şi să aducă un nume uriaş pe banca tehnică. Sursele Telekom Sport susţin că italianul Walter Zenga a fost ofertat de ilfoveni.

Ilfovenii au negociat cu Gigi Mulţescu şi Edi Iordănescu după demiterea lui Daniel Opriţa, însă discuţiile s-au tergiversat, iar conducătorii echipei încearcă să rezolve problema băncii tehnice cât mai rapid.

Astfel, FC Voluntari s-a reorientat spre italianul Walter Zenga, care în acest moment are pe masă un contract extrem de avantajos pentru Liga 1. Fost antrenor în Liga 1 la FC Naţional, Steaua şi Dinamo, Zenga are avantajul de a cunoaşte extrem de bine fotbalul românesc, iar italianului i-a fost propusă o înţelegere pe două sezoane.

Din informaţiile Telekom Sport, lui Zenga i-a fost oferit un contract peste media Ligii 1, iar italianul analizează acum propunerea primită.

În vârstă de 58 de ani, Zenga a antrenat ultima dată în Serie A, la Crotone, echipă retrogradată însă la finalul sezonului trecut.

Afla mai multe despre: zengavoluntariofertacontract 

viewscnt
Articole similare