Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Vom avea un ”străin” în primul 11 în meciul contra Islandei? ”Dacă se joacă în septembrie, voi fi deja român!”

EXCLUSIV Vom avea un ”străin” în primul 11 în meciul contra Islandei? ”Dacă se joacă în septembrie, voi fi deja român!”

Echipa națională

Comentarii

Mario Camora ar putea debuta în naţionala României în meciul de baraj contra Islandei. În declaraţii făcute pentru Telekom Sport, portughezul a confirmat că îşi va procura în curând şi paşaportul care-i oferă cetăţenia română.


De multe ori, numele lui Mario Camora a fost vehiculat şi la echipa naţională de fotbal a României. Portughezul în vârstă de 33 de ani are deja 9 ani în fotbalul românesc şi este unul dintre cei mai experimentaţi jucători din Liga 1: ”Am mai spus deja, totul e trimis, aşteptăm acum să se termine cu coronavirusul şi să mergem mai departe cu totul, cum am spus, nu mai depinde de mine. Eu cred că o să se rezolve după ce trece această problemă” a mărturisit Mario Camora, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Dacă lucrurile merg conform planului, Camora ar putea deveni în curând selecţionabil pentru prima reprezentativă, dar mărturiseşte că decizia convocării este la noul antrenor al naţionalei, Mirel Rădoi: ” (n.r) Ai şanse să joci în meciul ăla (cu Islanda) Nu ştiu! 90% după ce trece acest virus o să fiu cu paşaport şi cu naţionalitate română. Dar după aceea nu mai depinde de mine. Dacă meciul se joacă în septembrie cu siguranţă voi fi român, dar nu mai depinde de mine. Nu e vorba de orice naţională, e vorba de o ţară, cum am spus de multe ori, mi-a dat tot mie. Atât mie cât şi familiei mele. Să fim în primul rând campioni. Aia e clar. Să fiu campion şi să mai joc în competiţiile europene că acolo te simţi fotbalist” a mai declarat Camora, pentru Telekom Sport.

Mario Jorge Malico Paulino sau Camora cum este el cunoscut iubitorilor de fotbal din România a ajuns în Liga 1 în 2011, după ce evoluase în Portugalia pentru Valvedez, Beira-Mar, Pampilhosa sau Naval. A bifat 236 de meciuri pentru actuala campioană a României şi a cucerit trei titluri de campion în Liga 1, Cupa României, dar şi Supercupa României. Este considerat unul dintre cei mai buni străini care au jucat vreodată în fotbalul nostru.

Afla mai multe despre: camora 

viewscnt
Articole similare