Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Vorbe în zadar!" O nouă "DIRECTĂ" a lui Mirel Rădoi pentru Gigi Becali. Declaraţia care l-a deranjat

EXCLUSIV | "Vorbe în zadar!" O nouă "DIRECTĂ" a lui Mirel Rădoi pentru Gigi Becali. Declaraţia care l-a deranjat

Superliga

Comentarii

Mirel Rădoi a rămas în relaţii reci cu Gigi Becali după ce a plecat de la FCSB, deranjat de comportamentul finului său în perioada în care el a antrenat echipă.

Fostul închizător a vorbit pentru Telekom Sport despre modul în care Becali pune acum presiune pe Dică şi spune că patronul roş-albaştrilor a greşit anunţând că tehnicianul va fi pus pe liber în vară dacă nu va aduce titlul. Motivul? Dică ar fi plecat oricum dacă nu îndeplinea obiectivul, iar în acest fel declaraţia lui Becali nu face decât să învolbureze şi mai mult apele la echipă, într-un moment tensionat, chiar înainte de derby-ul cu CFR.

"Nu e bine în primul rând pentru echipă, pentru că toate aceste declaraţii se răsfrâng în evoluţia fiecărui jucător. Dar pentru mine nu e nicio surpriză şi nu mă mai miră aceste declaraţii. Eu cred că dacă Steaua ratează campionatul Dică va fi el cel care va decide să plece, nu va mai rămâne. Aşa că această declaraţie a patronului nu face decât să fie spusă în zadar", a declarat Rădoi pentru Telekom Sport.

Rădoi spune că suspendarea lui Dan Petrescu reprezintă un avantaj pentru FCSB, în condiţiile în care tehnicianul CFR-ului va fi nevoit să privească meciul din tribune şi nu va putea lua decizii în timp real.

"În acest moment Steaua are un avantaj foarte mare, pentru că lăsând la o parte toate aceste răutăţi la adresa lui Dan Petrescu, că e un antrenor care jigneşte jucătorii. Până la urmă e un antrenor vulcanic. Ăsta e stilul lui, îl ştim, şi eu cred că pentru Steaua este un mare avantaj lipsa lui de pe bancă", a mai declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

Meciul CFR Cluj - FCSB e LIVE pe Telekom Sport 1, duminică, de la 20:45

Afla mai multe despre: becaliradoideclaratiicfr cluj 

viewscnt
Articole similare