Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vot de încredere pentru revenirea lui Edi Iordănescu la CFR Cluj: "Poate fi o soluţie, are experienţă!". S-a vindecat "rana" fostului antrenor din Gruia?

EXCLUSIV | Vot de încredere pentru revenirea lui Edi Iordănescu la CFR Cluj: "Poate fi o soluţie, are experienţă!". S-a vindecat "rana" fostului antrenor din Gruia?

CFR Cluj

Comentarii

Edi Iordănescu (42 de ani) e dorit la CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu, iar Florin Răducioiu (49 de ani) a vorbit despre această variantă, în exclusivitate pentru Telekom Sport. Fostul mare atacant al naţionalei e de părere că aducerea lui Iordănescu jr. pe banca tehnică din Gruia ar fi o mutare bună.

Vot de încredere pentru aducerea lui Edi Iordănescu la CFR Cluj, în locul lui Dan Petrescu

Edi Iordănescu a mai lucrat la CFR Cluj în 2018, dar aventura sa în Gruia a fost una scurtă, iar acum tehnicianul e din nou în cărţi pentru a fi instalat pe banca tehnică, după cum a anunţat Telekom Sport. Fiul fostului selecţioner, Anghel Iordănescu, e liber de contract şi Florin Răducioiu susţine că revenirea sa la Cluj ar fi o variantă bună pentru campioana României.

"Nu mi se pare că au multe variante, CFR, în ceea ce priveşte antrenorii români. Poate fi o bună soluţie pentru ei, e totuşi un antrenor care are o bună experienţă destul de mare în campionatul nostru. Altfel vor opta probabil pentru un antrenor străin", a spus Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Campioana României speră ca "rana" lui Edward Iordănescu să se fi vindecat. În 2018, antrenorul a rezistat doar trei meciuri pe banca lui CFR Cluj. A câştigat Supercupa împotriva Craiovei, 1-0, a remizat în prima etapă a Ligii 1, 1-1, cu FC Botoşani şi a pierdut, 0-1, în turul II al Ligii Campionilor cu Malmo.

De altfel, înfrângerea cu nordicii i-a fost fatală lui Edi Iordănescu. În urma acelui meci din turul doi preliminar Champions League, antrenorul a fost îndepărtat de conducere.

Afla mai multe despre: edi iordanescucfr clujflorin raducioiu 

viewscnt
Articole similare