Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Vrea Astra să dea lovitura cu Alibec? Ce s-ar ascunde în spatele transferului: ”Cred că se gândesc la mulţi bani”

EXCLUSIV | Vrea Astra să dea lovitura cu Alibec? Ce s-ar ascunde în spatele transferului: ”Cred că se gândesc la mulţi bani”

Superliga

Comentarii

Contantin Zotta este de părere că Astra şi-a calculat bine paşii atunci când a ales să plătească 1,4 milioane de euro pentru Denis Alibec. Fostul arbitru crede că Alibec va fi vândut în iarnă pe bani mai mulţi.

Astra, o echipă care în ultimii ani a tot redus cheltuielile, a făcut cel mai scump transfer din Liga 1, în această vară. Fosta campioană a plătit 1,4 milioane de euro pentru Denis Alibec, jucător care vine după un an dezastruos. Este o mişcare atipică pentru politica Astrei.

Constantin Zotta este însă de părere că în spatele acestui transfer se ascund şi alte discuţii. Colaboratorul Telekom Sport spune că Astra ar urma să-i redea forma lui Alibec şi apoi, în iarnă, ar urma să-l vândă pe o sumă mai mare:

”Nu înţeleg de ce Astra l-a adus pe Alibec, dar cred că nu avem toate datele suficiente. Cred că acolo, în spate, au ceva. Probabil că au o discuţie în prealabil cu cineva pentru un transfer în iarnă. Altfel, în ultmii ani, Astra a avut o politică nu bună, foarte bună. S-a menţuinut, si-a diminuat foarte mult bugetul, a prins play-off-ul, a făcut un joc bun, cred că nu este pe minus, cum a fost în anii cu rezultate. Nu a luat jucători scumpi, nu a făcut transferuri importante, ba din contra, a fost susţinută de Steaua prin transferurile făcute şi totuşi, iată, pe un buget mic face transferul anului.

Cred că se gândesc la bani mulţi. Ceva nu cred că au 100%, dar probabil că conexiuni ar putea fi. Pe de altă parte, Alibec s-a simţit bine la Astra. Este un risc mare pe care Astra şi-l asumă. Eu îmi doresc să fie un transfer şi pentru Astra, şi pentru fotbalul românesc”
, a declarat Zotta pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: contantin zottadenis alibecastraliga 1fcsbd 

viewscnt
Articole similare