Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Zi specială pentru dinamovişti! Foştii colegii nu l-au uitat pe Patrick Ekeng: "A fost îngerul meu"

EXCLUSIV | Zi specială pentru dinamovişti! Foştii colegii nu l-au uitat pe Patrick Ekeng: "A fost îngerul meu"galerie foto
Comentarii

Astăzi toată suflarea alb-roşie comemorează trei ani de la dispariţia camerunezului. Hanca şi Corbu şi-au adus aminte de cel alături de care au petrecut clipe minunate la echipa din Ştefan cel Mare.

Pe 6 mai 2016 moartea lui Patrick Ekeng şoca fotbalul românesc şi producea multă durere printre coelgii lui de la acea vreme. Plecaţi între timp din lotul câinilor, Hanca şi Corbu au fost printre cei afectaţi de dispariţia fulgerătoare a fostului mijlocaş al câinilor. La ultimul meci de campionat jucat în Polonia, Hanca a purtat pe sub tricou un maiou cu un mesaj special dedicat lui Patrick 

"Ştiam că este etapa închinată lui. În fiecare an de când el nu mai este eu mi-am promis să joc pentru el. Măcar atât pot să fac. A fost îngerul meu, mereu. Am înscris în toţi aceşti 3 ani. Nu este deloc uşor să îţi auzi colegul cum îşi dă “ultima suflare “şi tu efectiv să nu poţi să faci nimic. A fost şi încă este tragic. Îl vedeam mereu cu familia în oraş, tot timpul fericit. Era cel mai fericit coleg pe care îl aveam. Îl auzeam în fiecare noapte în cantonament, vorbea la telefon până la 1 noaptea, mereu fericit. Mi-a fost foarte greu să trec peste acea tragedie" a spus Hanca în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Şi fostul coleg de cameră al camerunezului de la Dinamo, Laurenţiu Corbu, şi-a adus aminte de prietenul său. Şi a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare alături de Ekeng. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: corbuekenghancacomemorare 

viewscnt
Articole similare