Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Zile decisive în privinţa postului de antrenor al naţionalei României de handbal! Ce a spus Bogdan Burcea despre demisie

EXCLUSIV | Zile decisive în privinţa postului de antrenor al naţionalei României de handbal! Ce a spus Bogdan Burcea despre demisie

Handbal

Comentarii

Antrenorul naţionalei României de handbal feminin, Bogdan Burcea, a oferit câteva detalii din perioada următoare.

Bogdan Burcea, după Campionatul European de handbal feminin: "Nu putem fi evaluaţi corect"

Tricolorele au încheiat fără punct grupa principală de la Campionatul European de handbal feminin, au înregistrat o singură victorie în competiţie, cu Polonia, în grupa preliminară, şi au ocupat locul 12 la general, cea mai slabă clasare din istoria participărilor la Campionatul European.

Contractul lui Bogdan Burcea expiră pe 30 decembrie, iar la începutul lunii ianuarie va fi la mâna FRH: "Sunt unicul responsabil, fiind antrenor principal. Îmi asum acest rezultat, nu este ceea ce mi-am dorit, clar. Probabil prezenţa Crinei Pintea, a Laurei Moisă, ne-ar fi adus un plus la acest european, însă istoria este scrisă, nu avem ce face, privim spre viitor. Vom vedea care vor fi deciziile. 

Nu am de unde să îmi dau demisia, pentru că pe 30 (n.r. - decembrie) îmi expiră contractul.

Va avea loc un consiliu de administraţie zilele viitoare, după care o comisie tehnică, în 11-12 ianuarie, după care vom vedea ce vom decide, atât noi, vorbesc de mine şi de Robert, cât şi comisia tehnică.

A fost un an fără meciuri, fără competiţie, cu probleme de sănătate. Nu consider că a fost un an în care atât eu, cât şi echipa, putem fi evaluaţi corect", a declarat Bogdan Burcea pentru Telekom Sport.  

Afla mai multe despre: bogdan burceabogdan burcea romania 

viewscnt
Articole similare