Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ZIUA DECISIVĂ I FCSB se pregăteşte să facă încă un transfer: "Dacă-l vor să plătească şi să se grăbească. Nu-l dăm sub un milion de euro!"

EXCLUSIV | ZIUA DECISIVĂ I FCSB se pregăteşte să facă încă un transfer: "Dacă-l vor să plătească şi să se grăbească. Nu-l dăm sub un milion de euro!"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, după greşelile lui Andrei Vlad din derbyul cu FC Dinamo, că va transfera un portar de urgenţă, luni, în ultima zi în care se pate face acest lucru.

 "Am pierdut două şi cu două patru puncte. Al doilea gol nu ai voie să-l iei. Eu dacă eram în poartă apăram mingea aia. Apăra oricine. Am vorbit, mâine e ultima zi, să vedem dacă putem face de urgenţă un transfer de portar. Măine neapărat încerc de urgenţă un portar. Dacă nu găsim, cu italienii trebuie să apere Vlad, că nu-l facem pe copil de ruşine. Îl încurajăm, a avut noroc, a apărat bine. Dar în campiopnat trebuie neapărat să luăm portar. Am greşit că l-am dat pe Niţă. Toată vina e numai a mea, i-am spus lui Dică. Mi-au spus că dacă îl dau pe Niţă e posibil să pierdem campionatul", a declarat Becali la finalul partidei de pe Arena Naţională.

Aşa cum s-a întâmplat şi după ce Niţă a plecat de la FCSB, steliştii s-au orientat spre bulgarul Plamen Iliev. Edi Iordănescu declara pentru Telekom Sport: ”Iliev a demonstrat de ce lumea vorbeşte atât de mult despre el, de ce e portarul titular al Bulgariei. Mă bucură că se confundă ascensiunea lui şi cu perioada de când noi am venit. E un portar valoros. A fost efectiv un inger păzitor pentru noi azi şi n-aveam niciun dubiu că el nu-şi va face treaba aşa cum trebuie. E adevărat că am încercat să mă asigur că şi-a păstrat echilibrul şi a pus la o parte orice speculaţie, pentru că până în vară cel puţin, eu sunt sigur că viitorul lui va fi aici. Din vară îl voi susţine să plece mai ales că avem portari din spate care îl vor înlocui aşa cum trebuie. Dacă Steaua are bani şi poate să facă o ofertă importantă, care să se ridice la nivelul valorii lui Iliev, vârstei, e un portar care 10 ani poate apară la un nivel înalt. Aţi auzit preşedintele ce sumă a înaintat. Dacă Steaua face ofertă, discutăm, dar mi-e greu să cred”.

Acum, după anunţul patronului sunt şanse tot mai mari ca Iliev să ajungă la FCSB, dar cu o singură condiţie. Să scoată bani buni din buzunar pentru transferul acestuia! "Nu-l dăm sub un milion de euro! Nu avem nicio ofertă clară în momentul ăsta de la cei de la Steaua, doar discuţii care ţin de mai aproape o lună. Dacă-l vor să plătească şi să se grăbească. Se închide perioada de transferuri", spun cei de la Astra în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: steauafcsbtransferportaredi iordanescuexclusivdezvaluiri 

viewscnt
Articole similare