Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCUSIV | Piţurcă şi adevărul despre cazul "Ştefan Radu": "Se spunea că din cauza mea nu vine! L-am simţit". De ce naţionala e un capitol închis pentru fundaş

EXCUSIV | Piţurcă şi adevărul despre cazul "Ştefan Radu": "Se spunea că din cauza mea nu vine! L-am simţit". De ce naţionala e un capitol închis pentru fundaş

Echipa națională

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport, Victor Piţurcă a vorbit deschis despre situaţia lui Ştefan Radu. Fundaşul de 31 de ani s-a retras din echipa naţională în 2013, iar de atunci a refuzat convocăruile indiferent cine a fost selecţioner.

Piţurcă spune că a avut o relaţie excelentă cu jucătorul lui Lazio, pe care l-a şi promovat la naţională când juca la Dinamo, şi se declară convins că Radu nu va mai reveni "sub tricolor". "Dacă n-a venit cât eram eu la naţională, sunt convins că nu va mai veni cu nimeni", spune Piţi, care a explicat de ce refuză fundaşul convocările.

"Eu l-am înţeles şi îl înţeleg... Ăsta e Radu Ştefan. Un tip căruia îi place să muncească şi să lupte acolo unde îşi desfăşoară activitatea. A avut şi probleme cu accidentările. Eu cred că aici are dreptate şi nu vrea să păcălească pe nimeni, pentru că a avut tot timpul probleme când a jucat şi pentru naţională şi pentru club. "Dacă n-a venit cât eram eu la naţională, sunt convins că nu va mai veni cu nimeni", spune Piţi, care demontează varianta că el ar fi fost motivul pentru care Ştefan Radu s-a retras.

Se spunea că nu vine din cauza mea şi nu există aşa ceva! Eu l-am promovat pe Radu Ştefan de la Dinamo... Am avut cu el o relaţie ok, nicio problemă.



El nu a vrut, nu şi-a dorit. L-am simţit şi când venea la echipa naţională. Nici cu jocul lui nu era unul pe măsura calităţilor... Venea cu inima îndoită, nu venea cu sufletul deschis. Nu s-a simţit bine, ăsta e adevărul. Dacă n-a venit cât eram eu la naţională, sunt convins că nu va mai veni cu nimeni!
", a declarat Victor Piţurcă la Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: frfechipa nationalavictor piturcastefan radu 

viewscnt
Articole similare