Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Execuţie în direct din partea celui mai mare idiot din arbitrajul românesc”. Adrian Mititelu Jr., necruţător cu Istvan Kovacs

”Execuţie în direct din partea celui mai mare idiot din arbitrajul românesc”. Adrian Mititelu Jr., necruţător cu Istvan Kovacsgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Fiul patronului de la FCU Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr., nu s-a ferit să-l jignească pe arbitrul Istvan Kovacs, cel desemnat să oficieze la partida contra celor de la CFR Cluj, joi seară, în ”finala” pentru ultimul bilet de Conference League.

În minutul 68 al jocului, Istvan Kovacs a decis să-i arată al doilea cartonaş galben argentinianului Juan Bauza, de la FCU Craiova 1948, la o fază lipsită de periculozitate. Un fault tactic, considerat de central ca fiind ce a întrerupt un contraatac.

VIDEO: Faza la care Bauza a fost eliminat

Suflarea olteană nu a fost deloc de acord cu decizia lui Istvan Kovacs. Adrian Mititelu Jr. a postat un mesaj pe reţelele sociale în care condamnă în termeni duri alegerea arbitrului din Carei.

Execuţie în direct din partea celui mai mare idiot din arbitrajul românesc”, a scris Adrian Mititelu Jr. pe contul personal de Facebook.

Iniţial, Adrian Mititelu Jr. a postat un mesaj prin care îşi arăta nelămurirea. Apoi, fiul Adrian Mititelu s-a înfuriat şi mai tare şi a apelat la jigniri.

Cum a judecat cel mai bun arbitru din Romania aceasta faza? Cum a analizat VAR? Sa nu uitam ca acelasi arbitru la derby-ul cu CSU Craiova din turul campionatului a acordat penalty pentru CSU dupa ce acesta a vazut un hent inexistent la Bahassa, nedorind sa verifice VAR ca si in situatia de fata”, a fost primul mesaj postat de Adrian Mititelu Jr. pe contul personal de Facebook.

VIDEO: Rezumat CFR Cluj - FCU Craiova 1948 1-0

Afla mai multe despre: adrian mititelu jristvan kovacsbauza 

viewscnt
Articole similare