Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Exemplu pentru patronii din Liga 1. ACS Steagul Roşu, din Liga a patra, anunţă donaţii penstru spitalul de Boli Infecţioase din Braşov

Exemplu pentru patronii din Liga 1. ACS Steagul Roşu, din Liga a patra, anunţă donaţii penstru spitalul de Boli Infecţioase din Braşov

Fotbal intern

Comentarii

O echipă de la mijlocul clasamentului în Liga a patra a devenit explu pentru echipe cu posibilităţi financiare mai mari. În contextul epideimiei de coronavirus, ACS Steagul Roşu a anunţat că strânge fonduri pentru a le dona ulterior Spitalului de Boli Infecţioase din Braşov.

Şi fotbaliştii din România se alătură campaniilor de susţinere a sistemului medical din România. Este o perioadă când orice acţiune de acest gen contează. Aşa au gândit şi conducătorii clubului Steagul Roşu. Nu au stat mult pe gânduri şi li s-au adresat în acest sens celor de la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov. 

"Luând act de evoluţia situaţiei epidemiologice pe teritoriul României şi de evaluarea riscului de sănătate publică pentru perioada imediat următoare, ce indică o creştere masivă a îmbolnăvirilor şi a persoanelor infestate cu coronavirusul SARS-CoV-2, dorim să ne alăturăm eforturilor şi muncii dumneavoastră cu risc foarte ridicat în această perioadă şi începând cu luna aprilie, pentru 60 de zile (cu posibilitatea de prelungire), noi cei care facem parte din Consiliul Director al clubului, sportivi, membri asociaţi, membri cotizanţi şi nu în ultimul rând părinţi, dorim să ne aducem aportul, la situaţia grea şi neprevăzută datorată apariţiei virusului.

Din aceste considerente, vă rugăm să ne trimiteţi un număr de cont în care putem vira sumele pe care le vom strânge de la persoanele implicate din cadrul clubului nostru.", au scris teprezentanţii clubului aredelean. 

Aşadar, începând cu luna aprilie, cotizaţiile membrilor, donaţiile şi alte încasări vor ajunge la Spitalul de Boli Infecţioase din oraşul de la poalele Tâmpei.

Trăim în acest oraş, ne desfăşuram activitatea în acest oraş şi cu siguranţă că ajutorul nostru este nesemnificativ la ceea ce reprezintă nevoile unui spital în astfel de momente, dar dorim să ne aducem aportul, atât cât putem, la ceea ce reprezintă urgenţele de zi cu zi, în astfel de momente. Sportivii echipei de seniori, membrii asociaţi şi cotizanţi ai clubului, părinţi şi toţi cei care ne sunt aproape de acest club vom ajuta aşa cum poate fiecare”, a explicat gestul conducătorul clubului, Eduard Gherghe.

Mulţumim tuturor cadrelor medicale, medici şi asistenţi, infirmieri, pentru munca titanică pe care o depun, pentru eforturile supraomeneşti şi pentru riscul la care sunt expuşi”, a mai precizat Gherghe.

Afla mai multe despre: coronavirusliga 1liga a patrasteagul rosu 

viewscnt
Articole similare