Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Exerciţiu de imaginaţie cu Giani Kiriţă :) "Puneţi-mă pe mine faţă-n faţă cu Anamaria Prodan, în locul lui Alexa. Ştiţi ce s-ar întâmpla?"

Exerciţiu de imaginaţie cu Giani Kiriţă :) "Puneţi-mă pe mine faţă-n faţă cu Anamaria Prodan, în locul lui Alexa. Ştiţi ce s-ar întâmpla?"

Diverse

Comentarii

Fostul fotbalist Giani Kiriţă a avut o reacţie savuroasă, atunci când a fost întrebat despre incindentul dintre agentul de jucători Anamaria Prodan şi antrenorul echipei Astra Giurgiu, Dan Alexa.

Cu toate că a refuzat să comenteze incidentul care a şocat lumea fotbalului din România, în vară, Giani Kiriţă a propus un exerciţiu de imaginaţie.

"Haideţi să nu comentăm, pentru că s-a comentat destul. Dar puneţi-mă pe mine în locul lui Alexa şi cred că vă daţi seama ce s-ar întâmpla. Imaginaţi-vă!", a comentat Giani Kiriţă, la Pro-X.

Anamaria Prodan şi Dan Alexa, incident şocant

Anamaria Prodan ar fi făcut o adevărată criză de gelozie în parcarea stadionului din Giurgiu, în luna iulie. Supărată că Dan Alexa era aşteptat de o altă femeie, Anamaria Prodan s-a dus şi l-a lovit pe Alexa cu pumnul în faţă, după cum susţin sursele Telekom Sport.

Cei doi au intrat, mai apoi, la vestiare, acolo unde a continuat cearta.

În ultima perioadă, în lumea fotbalului au circulat tot mai multe zvonuri despre apropierea dintre Alexa şi Anamaria Prodan, negate însă de soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: giani 

viewscnt
Articole similare