Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Exigenţele lui Gigi Becali, în contextul pandemiei cu COVID-19, admirate de o altă echipă din Liga 1: ”Trebuie să fii responsabil, să te fereşti!”

Exigenţele lui Gigi Becali, în contextul pandemiei cu COVID-19, admirate de o altă echipă din Liga 1: ”Trebuie să fii responsabil, să te fereşti!”

Superliga

Comentarii

Team managerul Academicii Clinceni, Sorin Paraschiv, a declarat că echipa sa nu ia în calcul să îşi ţină jucătorii în cantonament pe final de sezon, atât timp cât aceştia se comportă responsabil pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus.

Fost jucător la FCSB, Paraschiv a recunoscut că i-a plăcut o intervenţie a lui Gigi Becali, în care latifundiarul a spus că jucătorii săi trebuie să ia măsuri stricte pentru a evita pericolul cauzat de coronavirus. Conform lui Becali, după ce fotbaliştii săi termină antrenamentul au voie să meargă acasă ca să se odihnească alături de familii, dar nu trebuie să mai părăsească locuinţa până la următorul antrenament.

Paraschiv şi-a lăudat jucătorii, despre care a spus că au fost profeşionişti şi au avut grijă de ei. În aceste condiţii, nu este surprinzător deloc răspunsul pe care l-a oferit atunci când a fost întrebat dacă Academica Clinceni ia în calcul să îşi ţină jucătorii în cantonament la finalul sezonului:

”Deocamdată nu, nu luăm în calcul acest lucru. Noi la ultima testare am fost negativi cu toţii şi dacă vom continua aşa, să aveam grijă de noi şi jucătorii să aibă grjă, nu vom lua în calcul să stăm în cantonament. Dacă sunt responsabili şi suntem cu toţii responsabili, aşa cum văzut în străinătate. Am văzut Bundesliga, a început înaintea noastră şi s-a terminat înaintea noastră. Sâmbătă, miercuri, de la cap la coadă.”.

Sorin Paraschiv s-a arătat a fi adeptul ideilor patronului FCSB-ului, Gigi Becali, referitoare la vigilenţa faţă de jucători în scopul evitării contaminării cu COVID-19. 

”Termină antrenamentul, meg la familii, se odihnesc şi nu mai ies până a doua zi decât la antrenament. Pentru că în acestă lume este o perioadă grea. Trebuie să fii responsabil, să te fereşti. Ok, nu pot să spun că nu se poate întâmpla fiecărui om, pentru că te duci la farmacie şi te poţi infecta, dar dacă ai grijă poţi salva unele lucruri. Şi uitaţi-vă că foarte multe lucuri depind de un singur jucător. Acest campionat a depins de comportamentul unor jucători. Probabil dacă cei de la Iaşi erau toţi negativi, nu aveam nici noi de suferit.

Ne-am fi dorit să jucăm şi să scăpăm de emoţii. Ne bazam pe acest meci, ne bazam că putem câştiga şi să ne facem şi noi planurile de luni pentru sezonul viitor. Iarăşi suntem în incertitudine şi nu ştim ce să facem de luni. Nu ne-a picat bine şi nu a picat bine nimănui. Deocamdată nu se ştie. Nici şefii care conduc fotbalul românesc nu ştiu ce să facă, aşa suntem şi noi, nu ştim ce va urma pentru că va fi acea şedinţă pe 30 iulie”, a mai declarat team managerul echipei Academica Clinceni.

Afla mai multe despre: sorin paraschivfcsbacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare