Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Există şanse foarte mari ca partida dintre CSA Steaua şi Academia Rapid să se dispute în Ghencea. ”Eu aşa am înţeles”

Există şanse foarte mari ca partida dintre CSA Steaua şi Academia Rapid să se dispute în Ghencea. ”Eu aşa am înţeles”

Fotbal intern

Comentarii

Alin Predescu, decarul echipei CSA Steaua Bucureşti, spune că în acest moment există şanse foarte mari ca meciul retur cu Academia Rapid să se dispute în Ghencea.

Chiar dacă se vorbea despre posibilitatea ca meciul să se joace pe Arena Naţională, decarul echipei roş-albastre nu crede că acest lucru ar putea fi în favoarea echipei sale.

"Mi-ar plăcea foarte mult să se joace pe Ghencea pentru că am înţeles că există şi varianta aceasta. Să se joace pe terenul mare, pe stadionul mare. Eu aşa am înţeles, că există varianta asta, ca un meci de rămas-bun înainte de reconstrucţie. Prima variantă e Naţional Arena, un stadion mare, modern, pe care orice fotbalist ar vrea să joace.

Dar sunt sigur că dacă am juca la noi acasă stadionul ar fi plin şi alta ar fi atmosfera. Suporterii ne-ar împinge de la spate. Naţional Arena e un stadion care ar atrage foarte multă lume neutră la meci, nu ştiu cât ne ajută asta. Pe noi ne ajută să fie cât mai mulţi stelişti adevăraţi care să ne împingă de la spate", a spus Alin Predescu pentru Prosport.

În partida tur dintre cele două rivale, CSA Steaua pierdea primele puncte ale sezonului, în Giuleşti. Echipa antrenată de Ion Ion termina la egalitate, scor 1-1, cu Academia Rapid, în cel mai aşteptat duel al sezonului în liga a patra.

Afla mai multe despre: csa steaua bucurestiacademia rapidliga a patra,  

viewscnt
Articole similare