Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Există şi jucători norocoşi după amânarea campionatului. Valentin Mihăilă recunoaşte: "Dacă nu se oprea, n-aş fi putut juca"

Există şi jucători norocoşi după amânarea campionatului. Valentin Mihăilă recunoaşte: "Dacă nu se oprea, n-aş fi putut juca"

Superliga

Comentarii

Fotbalistul lui U Craiova, Valentin Mihăilă, este în continuare accidentat. Amânarea sezonului i-a dat astfel şansa de a se recupera în vederea celor mai importante meciuri ale Craiovei şi ale naţionalei U21.

„Nu cred că se reia în curând campionatul, în condiţiile în care epidemia de coronavirus se extinde. Nu credeam să ajungă în Europa acest virus. Oricum, sunt lucruri precum cancerul şi HIV-ul, mult mai grave. Fratele meu, care a jucat fotbal la liga a III-a, acum este în Spania, este în carantină timp de 60 de zile, vorbesc cu el, e bine, nu are nicio problemă. Se pot duce numai la supermarket o dată la nu ştiu câte ore şi în rest numai acasă.

„Dacă nu se oprea campionatul, n-aş fi putut juca nici cu Botoşaniul, nici împotriva Astrei. Iar pentru meciurile naţionalei eram incert. În afara unor exerciţii specifice, date de medici, de trei săptămâni nu fac nimic altceva”, a declarat Mihăilă la Oltenia TV.

Antrenorul Corneliu Papură a fost nevoit să-l introducă pe Baiaram din primul minut cu FCSB, după ce titularul anunţat pe foaia de joc, Valentin Mihăilă, s-a accidentat. Fotbalistul care ar fi urmat să ajungă în cantonamentul naţionalei U21 s-a accidentat în timpul încălzirii. Valentin Mihăilă nu a mai fost păstrat nici măcar pe bancă şi a luat loc în tribuna Arenei Naţionale

 

 

Afla mai multe despre: valentin mihailau craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare