Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Există varianta să antrenez în România". Clubul aflat în vizorul lui Şumudică, la câteva luni de la plecarea de la CFR Cluj: "Nu e singura opţiune"

"Există varianta să antrenez în România". Clubul aflat în vizorul lui Şumudică, la câteva luni de la plecarea de la CFR Cluj: "Nu e singura opţiune"

Rapid

Comentarii

Marius Şumudică e, din nou, liber de contract. Antrenorul român a fost demis de ultima clasată din Super Lig, Yeni Malatyaspor, şi acum ia în calcul o revenire în Liga 1, la câteva luni de la plecarea de la CFR Cluj.

Marius Şumudică poate reveni în Liga 1: "Rapid nu e singura opţiune"

Tehnicianul român a anunţat că va fi prudent în privinţa următoarei alegeri, la câteva ore de când a fost dat afară de Yeni Malatyaspor. Acum, Şumudică aşteaptă oferte şi ia în calcul şi întoarcerea în Liga 1. 

Pe lista echipelor preferate de principal se numără, evident, şi Rapid, unde antrenor este Mihai Iosif.

Marius Şumudică a fost întrebat dacă e dispus să revină la clubul său de suflet, Rapid Bucureşti. Pe lângă răspunsul afirmativ, antrenorul a susţinut că ar accepta şi o altă variantă din România.

"Voi lua în considerare orice ofertă pe care să mă bazez. Rapidul are antrenor deocamdată, este Iosif, n-am ce să discut deocamdată, nu se pune problema. La Rapid sunt iubit, acolo este casa mea.

Acolo va fi o zi în care mă voi întoarce. Acolo este inima mea şi acolo probabil că sunt şi iubit. Rapidul face parte din viaţa mea. Rapidul însemnă foarte mult pentru mine, dar în momentul de faţă Rapidul are antrenor, nu se pune niciun fel de problemă şi nu vreau să pun niciun fel de presiuni.

Vom vedea ce se va întâmpla în viitor, Rapid nu e singura opţiune, dar este dragostea pentru acest club. Da, Liga 1 redevine o opţiune. Există varianta să antrenez în România", a spus Marius Şumudică la Radio Sport Total FM.

Marius Şumudică a rezistat doar câte luni în Turcia

Din octombrie 2021 până în februarie 2022, Marius Şumudică a avut cea mai slabă perioadă a sa în Turcia. După ce le-a antrenat pe Kayserispor, Gaziantep şi Rizespor, cu Yeni Malatyaspor nu s-a putut desprinde ultimul loc. 

Marius Şumudică a anunţat că va depune memoriu la FIFA. Totodată, a explicat că nu a primit bani de la Yeni Malatyaspor pentru rezilierea contractului.

De asemenea, rapidistul a vorbit şi despre momentul care l-a făcut să-şi dea seama că nu mai poate continua la ultima echipa pe care a condus-o. 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica rapidrapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare