Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXLCUSIV | Convocarea lui Camora la naţională, pusă sub semnul întrebării. Raţ e în dubii: "Diferenţa e mare, presiunea e mare!"

EXLCUSIV | Convocarea lui Camora la naţională, pusă sub semnul întrebării. Raţ e în dubii: "Diferenţa e mare, presiunea e mare!"
Comentarii

Răzvan Raţ (39 de ani), fostul căpitan al naţionalei României, a comentat în direct la Telekom Sport posibilitatea ca Mario Camora (32 de ani), fundaşul stânga al CFR-ului, să evolueze sub tricolor. Raţ, fost fundaş stânga de meserie, are dubii că apărătorul portughez ar putea avea aceeaşi prestaţie foarte bună de la echipa de club şi la echipa naţională a României.

Mario Camora a obţinut recent cetăţenia română şi a devenit disponibil la selecţie pentru Mirel Rădoi, care a debutat cu un egal pe banca naţionalei României, 1-1 cu Irlanda de Nord, pe Arena Naţională. Totuşi, Raţ nu e sigur că aducerea lui Camora la naţionala României e o idee foarte bună.

"Pentru noi ar fi prima dată când am apela la un jucător naturalizat. România nu a mai făcut aşa ceva, să fim sinceri, suntem puşi într-o situaţie puţin ciudată pentru că nu ne-am întâlnit cu ea. Camora e un jucător care şi-a demonstrat valoarea şi care poate ajuta, mai departe există o mare necunoscută, adaptarea la echipa naţională, una e să joci la echipa de club, alta e să joci la echipa naţională, diferenţa e mare, presiunea e mare.  E un jucător cu experienţă şi care are valoare. Nu asta e discuţia, discuţia este pentru că el poate să joace foarte bine la CFR", a spus Răzvan Raţ, la Telekom Sport.

Mario Camora joacă la CFR Cluj din 2011 şi a devenit un jucător de bază la campioana României, cu care a câştigat patru titluri de campion, o Cupă a României şi o Supercupă a României, dar a participat şi la mai multe performanţe europene ale clubului feroviar.

  • 1,1 milioane de euro este cota de piaţă a lui Mario Camora în prezent, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: razvan ratmario camoraechipa nationala a romaniei 

viewscnt
Articole similare