Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gestul lui Nicolae Stanciu pentru Dinamo încă are ecou! Curg laudele: "Toţi ar trebui s-o facem! E imaginea României, o să fim neica nimeni"

EXCLUSIV | Gestul lui Nicolae Stanciu pentru Dinamo încă are ecou! Curg laudele: "Toţi ar trebui s-o facem! E imaginea României, o să fim neica nimeni"
Comentarii

Anamaria Prodan a lăudat, într-o declaraţie exclusivă pentru Telekom Sport, gestul făcut de Nicolae Stanciu (27 de ani), care a donat bani pentru salvarea clubului Dinamo, aflat într-un impas financiar. "Câinii" sunt într-o situaţie dificilă, iar Stanciu n-a mai ţinut cont că este vorba de rivala de moarte a FCSB, echipă pentru care a jucat, şi a donat bani.

Stanciu a devenit în urmă cu ceva timp membru Elite al programului DDB, prin care suporterii încearcă să strângă bani pentru a ţine Dinamo pe linia de plutire. Anamaria Prodan a spus că e foarte bine că Stanciu a făcut acest gest, pentru că este vorba despre un brand şi despre imaginea fotbalistică a României.

"Astea sunt nişte prostii, nu are legătură. Sunt oameni care au ajutat clubul, care n-au nici o legătură cu fotbalul. Dar, este frumos şi ar trebui noi toţi să facem gesturi din astea, pentru că, până la urmă, fotbalul ăsta nu este numai pentru mine sau pentru Nicuşor Stanciu sau pentru Becali. Este pentru toată România. E imaginea României, cu cât se duc mai multe cluburi la vale, cu atât o să fim neica nimeni în fotbal", a spus Anamaria Prodan, pentru Telekom Sport.

Nicolae Stanciu a donat 1948 de euro pentru salvarea lui Dinamo, în ciuda faptului că a jucat pentru marea rivală a "câinilor", FCSB.

PCH: "Respect, Stanciule!"

După ce au aflat de donaţia făcută de Nicolae Stanciu, PCH a postat un comunicat în care s-a înclinat în faţa gestului făcut de fostul căpitan de la FCSB, marea rivală a lui Dinamo. "Ultraşii" i-au mulţumit pentru gestul său. „[...] Gestul lui faţă de Dinamo este prea nobil ca să rămână în anonimat, chiar dacă ştim că n-a făcut-o pentru a atrage atenţia. Este bine educat şi nu-i lipseşte modestia.
 
Soarta a făcut să ne fie rival. I-am aplaudat golurile date pentru naţională, iar acum aplaudăm gestul acesta parcă inspirat din povestea pascală, unde Cel răstignit se roagă pentru soldaţii care îl ţintuiesc în piroane. Ieri am vorbit cu Nicolae Stanciu şi l-am întrebat cu uimire şi recunoştinţă de ce a făcut asta. «Pentru că fotbalul românesc nu-şi permite să piardă o echipă ca Dinamo».

Gestul lui reprezintă şi un apel către tot ce înseamnă lumea fotbalului, indiferent de culori, apartenenţe, simpatii şi rivalităţi.

Respect, Stanciule!”
, se arată în comunicatul PCH.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuanamaria prodandinamoliga 1donatie 

viewscnt
Articole similare