Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXLCUSIV | Nicolae Dică şi-a adus aminte de un derby important din carieră. Fostul decar din Ghencea a decis meciul cu golul său: "A fost important pentru mine, veneam după o perioadă dificilă!"

EXLCUSIV | Nicolae Dică şi-a adus aminte de un derby important din carieră. Fostul decar din Ghencea a decis meciul cu golul său: "A fost important pentru mine, veneam după o perioadă dificilă!"

FCSB

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, Nicolae Dică (40 de ani) şi-a adus aminte de un gol foarte important pentru el marcat într-un derby cu Dinamo. Fostul decar din Ghencea a rememorat un derby din 2005, pe care l-a decis cu singurul gol înscris în acea partidă, în minutul 10.

Sâmbătă, 3 octomrbie, urmează un nou episod din Eternul Derby, FCSB - Dinamo, iar unul dintre cei mai importanţi oameni din istoria recentă a roş-albaştrilor şi-a adus aminte de perioada când juca în meciul meciurilor din fotbalul românesc. În exclusivitate pentru Telekom Sport, Nicolae Dică şi-a adus aminte de un derby din 2005, când a marcat şi a decis derby-ul.

"A fost şi un gol important pentru mine, când am câştigat cu 1-0 în Ghencea, veneam după o perioadă mai dificilă pentru mine, aveam în jor de şase meciuri în care nu marcasem. Eu învăţasem suporterii să marchez cam la două meciuri. Trecuseră vreo şase meciuri şi nu marcasem şi eram puţin contestat. A venit acel joc în care am reuşit să câştigăm cu 1-0 printr-un gol marcat de mine şi mi-a rămas acel meci în minte, pentru că după au urmat foarte multe jocuri bune pentru mine, cu goluri", a spus Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.



Pe 10 aprilie 2005, FCSB a câştigat cu 1-0, în Ghencea, derby-ul cu Dinamo. Atunci, Nicolae Dică marca singurul gol al partidei, în minutul 10.

Meciul FCSB - Dinamo se joacă sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsb dinamoderby 

viewscnt
Articole similare