Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Exod la FC Barcelona! Opt jucători, printre care nume grele, pe lista neagră întocmită de Laporta şi Koeman

Exod la FC Barcelona! Opt jucători, printre care nume grele, pe lista neagră întocmită de Laporta şi Koeman

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta, noul preşedinte al Barcelonei, a stabilit deja lista neagră a jucătorilor care vor pleca în vara lui 2021 de la echipă, deşi abia a fost reinstalat în funcţie.

Lista neagră a lui Laporta. Opt jucători vor pleca de la Barcelona în vară!

Barcelona trece printr-o situaţie grea din punct de vedere financiar, după ce a redresat cât de cât situaţia pe plan sportiv. Catalanii au datorii mari şi au nevoie de bani pentru a reconstrui o echipă puternică, un proiect care să readucă Barcelona în lupta pentru câştigarea Ligii Campionilor, trofeu care nu a mai ajuns pe Camp Nou din 2015.

Ca atare, Laporta e gata să facă schimbări majore pentru a îmbunătăţi echipa, în ciuda lipsei lichidităţilor, şi-a întocmit o listă neagră de opt jucători. Nume precum Antoine Griezmann, Philippe Coutinho, Miralem Pjanic, Samuel Umtiti, Clement Lenglet, Sergi Roberto, Neto şi Martin Braithwaite vor trebui să plece de pe Camp Nou pentru a face loc altor jucători.

Eric Garcia, Sergio Aguero, David Alaba, Erling Haaland sau Memphis Depay sunt jucătorii pe care Barcelona îi are pe lista de transferuri.

Afla mai multe despre: joan laportalista neagrabarcelonaplecari 

viewscnt
Articole similare