Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Exod la FCSB! Vedeta s-a săturat de Gigi Becali. Şi-a găsit o echipă de Champions League şi pleacă: anunţ de ultim moment

Exod la FCSB! Vedeta s-a săturat de Gigi Becali. Şi-a găsit o echipă de Champions League şi pleacă: anunţ de ultim moment

FCSB

Comentarii

FCSB va înregistra mai multe plecări în următoarea perioadă de transferuri, iar Gigi Becali nu se va împotrivi. Omul de afaceri a transmis un semnal clar în momentul în care a alcătuit lista jucătorilor băgaţi în şomaj tehnic, iar acum fotbaliştii îşi caută deja alte echipe.

Înainte de reluarea campionatului, Gigi Becali a luat o decizie drastică. I-a introdus în şomaj tehnic pe Harlem Gnohere, Adi Popa, Alexandru Stan, Cristian Bălgrădean, Bogdan Planic şi Marko Momcilovic, iar aceştia au făcut deja primii paşi. "Bizonul" s-a despărţit deja de FCSB, în timp ce Adi Popa mai are doar câteva zile de contract şi va pleca de la FCSB. Cristian Bălgrădean se va alătura lotului lui Dan Petrescu, la CFR Cluj, în timp ce conflictul dintre Gigi Becali şi Bogdan Planic continuă

Inclusiv soarta lui Marko Momcilovic pare decisă, iar la orizont s-a arătat o oportunitate pentru fundaşul sârb de 32 de ani. Apărătorul lateral ar putea juca în Champions League în următorul sezon, spre deosebire de FCSB, care are şanse mici de a-şi mai câştiga locul în preliminarii. 

Marko Momcilovic, pe lista Stelei Roşii Belgrad. Gigi Becali nu se împotriveşte

Fotbalistul ajuns pe "lista neagră" la FCSB are şansa de a se întoarce în ţară natală şi nu la orice echipă. Campioana Serbiei, Steaua Roşie Belgrad, e interesată de Marko Momcilovic, iar anunţul a fost făcut de presa de dincolo de Dunăre. 

"Steaua Roşie i-a găsit înlocuitor lui Rodic. A petrecut deja patru ani la fosta mare echipă a României, dar şi în fotbalul european. În următoarea perioadă de transferuri, Marko Momcilovic poate ajunge la Steaua Roşie, ca înlocuitor pentru Milan Rodic", susţine publicaţia sârbă HotSport.

"Momcilovic ar putea fi un jucător important în echipa Stelei Roşii, care caută o nouă calificare în Champions League", mai susţine sursa citată. 

Mutarea are şanse mari de reuşită, în condiţiile în care Marko Momcilovic e bine văzut în Serbia şi e considerat un fotbalist cu experienţă. În plus, fundaşul devine liber de contract în vară. 

Gigi Becali i-a spus deja "adio" lui Marko Momcilovic

Fundaşul a stat mai mult accidentat în ultimii ani la FCSB, iar Gigi Becali a renunţat deja la el”Lui Momcilovici, i-am dat o grămadă de bani, e adevărat. Eu sunt mulţumit de băiat, el s-a accidentat nu a jucat un an jumate, nu e vina lui. I-am dat banii, 15.000 pe lună, nu ştiu câţi ani, nu ia nici el bani două luni de zile. 30.000, care e problema?” a explicat Gigi Becali, în exclusivitate pentru Telekom Sport, în urmă cu o lună. 

Marko Momcilovic a fost cumpărat de Gigi Becali în 2016, de la Pandurii Târgu Jiu, în schimbul a 250.000 de euro. Pentru FCSB, Marko Momcilovic a jucat în 96 de meciuri, a marcat 9 goluri şi a pasat de 9 ori decisiv. 

În afară de FCSB, Marko Momcilovic a mai jucat la: Radnicki Belgrad, FK Bobiste, Dubocica, Javor-Matis şi Pandurii Târgu Jiu. 

 
 

Afla mai multe despre: steaua rosi belgradgigi becalitransferuri gigi becalimarko momcilovictransferuri fcsbfcsb 

viewscnt
Articole similare