Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Experimentează viitorul tranzacţiilor cu Aircash — câştigurile tale se întâlnesc cu viteza şi simplitatea!

Experimentează viitorul tranzacţiilor cu Aircash — câştigurile tale se întâlnesc cu viteza şi simplitatea!galerie foto

Publicitate

Comentarii

Ai avut success la poker sau la pariuri online şi vrei să ai imediat banii în cont? Aircash este soluţia. Poţi retrage instant orice sumă în portofelul Aircash şi te poţi bucura de câştigul tău folosind cardul preplătit Aircash Mastercard.

Partenerii Aircash în România

Poţi efectua rapid şi uşor tranzacţii financiare pe platformele de profil precum NetBet, Get's Bet, Superbet, Publicwin, Conticazino, Winmasters, Mozzart, având acces instant la fonduri şi bucurându-te de jocurile tale preferate. Imaginează-ţi că tocmai ai lovit jackpot-ul pe NetBet şi banii sunt gata pentru a fi retraşi. Care este cel mai rapid şi mai uşor mod de a te bucura de câştigul tău? Aircash! Iată paşii pe care trebuie să îi parcurgi:

  • Caută opţiunea de retragere şi alege Aircash.
  • Introdu detaliile contului tău Aircash.
  • Selectează suma dorită pentru transfer în portofelul tău Aircash.
  • Confirmă tranzacţia şi treci cu uşurinţă prin toate măsurile de securitate.
  • Urmăreşte cum se întâmplă magia: câştigurile tale ajung în portofelul tău Aircash cât ai clipi.

Aircash înseamnă rapiditate, simplitate şi comoditate! Eşti în mişcare şi nu vrei să ratezi un pariu pe un meci care urmează să înceapă? Cu Aircash poţi depune şi retrage instant, astfel încât să poţi paria rapid pe fotbal, tenis, handbal, dar şi pe curse de cai sau sporturi virtuale.

Ce este Aircash?

O aplicaţie mobilă uşor de utilizat, care oferă servicii de transfer de bani rapide şi sigure, inclusiv operaţiuni de depunere şi retragere de fonduri. Cu o creştere semnificativă pe piaţa globală, compania croată numără peste 600.000 de utilizatori în prezent. În plus faţă de prezenţa sa în România, serviciile Aircash se extind în ţări precum Grecia, Germania, Austria, Spania, Italia, Croaţia, Slovenia şi Cipru.

Planurile de dezvoltare vizează acoperirea intregii Europe. Succesul înregistrat de Aircash este evidenţiat de realizările notabile, clasându-se pe locul 4 în lista Deloitte a companiilor cu cea mai rapidă creştere din Europa Centrală, fiind recunoscută de Financial Times drept a 13-a companie cu cea mai rapidă creştere din Europa.

Cardul preplătit Aircash Mastercard

În 2021 Aircash a devenit prima instituţie nebancară din Croaţia care a obţinut statutul de „emitent Mastercard”. Cardul preplătit Aircash Mastercard oferă numeroase beneficii precum: activarea rapidă prin scanarea codurilor QR, posibilitatea de a conecta până la 5 carduri la portofelul electronic din aplicatie şi control total al limitelor zilnice şi lunare la tranzactii.

Nu există comisioane lunare sau anuale de administrare iar informaţii private nu sunt inscripţionate pe card.

Mai multe informaţii despre Aircash găseşti pe site-ul oficial aircash.eu/ro/.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: aircashpublicitate 

viewscnt
Articole similare