Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Experţii au decis: cine e viitoarea regină de la Melbourne: "Am văzut-o pe jucătoarea care va câştiga Australian Open 2020"

Experţii au decis: cine e viitoarea regină de la Melbourne: "Am văzut-o pe jucătoarea care va câştiga Australian Open 2020"

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep este considerată favorită la câştigarea Australian Open 2020 de către un reputat jurnalist american, după demonstraţia de forţă din semifinalele competiţiei.

Expertul în tenis de la The New York Times, Christopher Clarey, a fost încântat 

"Cu riscul de a cădea pradă informaţiei recente, trebuie să mă gândesc că tocmai am văzut-o pe jucătoarea care va câştiga Australian Open 2020. Simona Halep a savurat lupta, punct cu punct. A distrus-o pe Anett Kontaveit, 6-1, 6-1, şi a atins semifinalele", a notat jurnalistul The New York Times, Christopher Clarey, într-o postare pe pagina sa de Twitter.

 

 

Concluzia reputatului jurnalist american a stârnit un val de comentarii şi controverse, pe pagina sa de Twitter. Pe de o parte au existat persoane care i-au dat dreptate lui Christopher Clarey, dar, pe de altă parte, au fost şi persoane care l-au îndemnat la calm:

"Încetează să mai aduci ghinion oamenilor! Haha. Sper să ajungă în finală şi să joace contra lui Barty. Ar fi haios", "N-a jucat încă în faţa unei adversare puternice, de nivelul lui Kvitova", "Barty va fi întotdeauna subevaluată", "Hmmmm... Cred că Barty s-ar putea să aibă ceva de zis" au fost doar câteva reacţii.

Simona Halep - Garbine Muguruza, în semifinale la Australian Open 2020. Când se joacă meciul

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-1, 6-1, în 53 de minute, pe Anett Kontaveit din Estonia, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 28, calificându-se pentru a doua oară în semifinalele Australian Open. Halep va evolua, joi, în semifinale cu spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare