Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Experţii Orange Sport au identificat marea problemă a FCSB-ului după seria de rezultate slabe: ”Vrei să faci fotbal şampanie şi nu prea reuşeşti! Eu cred că e o problemă de natură tactică!” EXCLUSIV

Experţii Orange Sport au identificat marea problemă a FCSB-ului după seria de rezultate slabe: ”Vrei să faci fotbal şampanie şi nu prea reuşeşti! Eu cred că e o problemă de natură tactică!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Jocul FCSB-ului a fost analizat în direct chiar înainte de startul meciului contra celor de la Petrolul Ploieşti.

Partida Petrolul - FCSB se va juca pe Ilie Oană din Ploieşti. Va fi primul duel al Petrolului cu FCSB după şapte ani de pauză, vreme în care prahovenii au evoluat în eşalonul secund. Ultima dată, cele două echipe s-au întâlnit în 2015, iar atunci ambele partide s-au încheiat cu acelaşi scor, 0-0. 

FCSB nu reuşete să se stabilize. Echipa lui Dică a fost umilită în meciul din Conference League, contra celor de la Silkeborg, scor 05. În campionat FCSB nu convinge, iar în ultimul meci a câştigat cu greu contra celor de la FC Argeş. 

Basarab Panduru şi Andrei Vochin au analizat în direct tactica abordată de FCSB în ultimul timp. Consilierul lui Răzvan Burleanu susţine că echipa lui Dică nu ar avea probleme pe partea fizică, iar problema pe care o are echipa ar fi de natură tactică.  

”Vrei să faci fotbal şampanie şi nu prea reuşeşti! Eu cred că e o problemă de natură tactică!”

”Nu m-ar mira să joace 4-4-2. Pentru că Petrolul joacă cu 5 fundaşi centrali. Aduci doi atacanţi centrali, pe Compagno şi Omrani. Cordea pe lateral, Coman la fel. Edjouma şi Olaru la mijloc. Nu m-ar mira, dar nu cred că se întâmplă. Îl pune pe Cordea inter ca să se calce pe picioare cu Creţu şi Ormari. Asta a făcut ultimul meci când a jucat inter. Poate a mai învăţat de săptămâna trecută ceva”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport. 

”Încerc să pricep. Cred că vor să facă un tort foarte bun, având nişte ingrediente, dar iese foarte dulce, dacă e foarte dulce, te ia cu leşin. Nu cred că cineva îi spune patronului că sunt foarte importanţi şi oamenii care vin din minutul 60. Dacă tu ai un lot bun şi vrei să faci un fotbal şampanie, oricum nu prea reuşeşti. Dar pleci de la ideea asta, trebuie să câştigi meciul. 

Eu nu cred că e vina preparătorului fizic. Eu cred că e de natură tactică. Nu ştiu dacă au probleme fizic, dar nu mi s-a părut. Poate să fie de intensitate, dar nu cred că asta e marea problemă la FCSB”, a spus Andrei Vochin, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-superligă-panduru-vochin 

viewscnt
Articole similare