Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Experţii Telekom Sport vorbesc la superlativ de noua bijuterie a FCSB. "O să fie următorul jucător român pentru care o să vină lumea la stadion!"

Experţii Telekom Sport vorbesc la superlativ de noua bijuterie a FCSB. "O să fie următorul jucător român pentru care o să vină lumea la stadion!"

FCSB

Comentarii

Transferat pe 700.000 de euro de la FC Botoşani, Olimpiu Moruţan, e unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai vicecampioanei, cu prestaţii foarte bune şi evoluţii pe măsură în tricoul FCSB.

Aflaţi în studioul Telekom Sport, experţii Basarab Panduru şi Cornel Dinu, vorbesc la superlativ despre Moruţan pe care-l consideră titular indiscutabil în garnitura de start a echipei.

"Chiar dacă Moruţan e un jucător nou venit în această vară la FCSB, îşi câştigă locul în echipă prin tot ce arată la antrenamente. El devine uşor, uşor un om de bază în echipă şi-am văzut că poate să joace foarte bine titular. Copilul ăsta demonstrează la antrenamente că poate, şi poate bine. E un jucător care din punctul meu de vedere nu trebuie să lipsească de pe teren. Are dribling, are pătrundere, are pasă. E mult mai eficient din punctul meu de vedere decât Man şi restul jucătorilor cu care se luptă pe post", spune Cornel Dinu.

Basarab Panduru comentează: "Spuneam în momentul în care a venit Budescu că e jucătorul care aducea lumea la meciuri. Acum, Moruţan o să fie următorul jucător român pentru care o să vină lumea la stadion! Din păcate, noi nu avem cultura de a cumpăra tricouri cu numele unui jucător, pentru că altfel Moruţan vindea foarte, foarte multe tricouri. Tot ce face el la antrenamente îi garantează un loc de titular în echipă, pentru că şi restul fotbaliştilor din lot văd ce poate copilul ăsta. Păi, şi-atunci de ce să nu joace meci de meci titular şi să ne ajute? Eu cred că el e apreciat şi iubit de restul colegilor şi e nevoie de el". 

Afla mai multe despre: olimpiu morutanbasarab pandurucornel dinutelekomsportfcsb 

viewscnt
Articole similare