Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Expicaţiile celor de la CSM Bucureşti pentru cazul transferului lui Viorel Fotache: ”A fost exclusiv eroarea FRH şi a Dunării Călăraşi”

Expicaţiile celor de la CSM Bucureşti pentru cazul transferului lui Viorel Fotache: ”A fost exclusiv eroarea FRH şi a Dunării Călăraşi”

Handbal

Comentarii

Oficialii lui CSM Bucureşti au explicat într-un comunicat oficial cazul handbalistului Viorel Fotache, despre care s-a scris că a fost transferat cu banii Federaţiei Române de Handbal.

CSM Bucureşti a explicat detaliat cazul transferului lui Viorel Fotache, după ce s-a scris că FRH ar fi plătit pentru transferul handbalistului, deoarece clubul bucureştean n-ar mai avea bani. Cei de la CSM susţin însă că situaţia a fost prezentată greşit şi FRH a făcut o eroare în momentul în care handbalistul a fost transferat de la Dunărea Călăraşi:

”- CSM Bucureşti l-a achiziţionat pe handbalistul Viorel Fotache de la AHC Dunărea Călăraşi (urmând toate procedurile regulamentare şi achitând toate taxele de transfer intern). AHC Dunărea Călăraşi îl transferase pe jucător în 2017 de la TVB 1898 Stuttgart ( Germania).

- Înainte de startul actualului sezon, CSM Bucureşti a trimis la EHF lista cu lotul de jucători pentru Cupa Challenge, moment în care forul european ne-a atras atenţia că Viorel Fotache nu are drept de joc pentru CSM Bucuresti.

- În acest context, ne-am adresat Federaţiei Române de Handbal, informându-i despre faptul că în 2017 transferul nu s-a efectuat îndeplinind toate condiţiile necesare impuse de normele internaţionale de transfer. În plus, FRH ne-a indicat să facem o adresă prin care să solicităm ca Federaţia să achite suma respectivă către EHF, urmând apoi ca FRH să rezolve problema financiară cu AHC Dunărea Călăraşi.

- CSM Bucureşti nu avea de ce să achite suma respectivă, fiind exclusiv eroarea FRH si AHC Dunărea Călăraşi.

CSM Bucureşti este un club care se ghidează exclusiv după legile in vigoare şi nu face demersuri care nu ţin de competenţa şi responsabilitatea clubului. De fiecare data, CSM Bucureşti şi-a îndeplinit toate obligaţiile faţă de FRH şi EHF cu privire la taxele de transfer aflate în sarcina clubului. Mai mult decât atât, în cazul Viorel Fotache, CSM Bucureşti şi-a asumat plata taxei de late entry, survenită în urma erorii produse”, se arată în comunicatul emis de CSM Bucureşti.
 

Afla mai multe despre: viorel fotache 

viewscnt
Articole similare