Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţia ciudată a lui Penedo, după ce nu s-a prezentat la reunirea lui Dinamo: ”Sper să mă stabilizez cât mai repede”

Explicaţia ciudată a lui Penedo, după ce nu s-a prezentat la reunirea lui Dinamo: ”Sper să mă stabilizez cât mai repede”
Comentarii

Jaime Penedo nu s-a prezentat la reunirea lotului dinamovist, iar şefii din Ştefan cel Mare se pregătesc deja să-l amendeze drastic. Portarul spune că o problemă serioasă de ordin medical l-a făcut să rateze revenirea la Bucureşti

Intrat în ultimele şase luni de contract, Penedo nu a respectat programul trasat de Vasile Miriuţă. Portarul în vârstă de 36 de ani nu a venit la reunire, dar a găsit o scuză ciudată.

M-am intoxicat cu fructe de mare, iar acum sunt în spital, pe perfuzii. Nu îi doresc nimănui să păţească aşa ceva. Speră să mă stabilizez cât mai repede posibil şi să mă recuperez rapid pentru a veni la pregătiri”, a spus Penedo pentru gsp.ro.

Portarul se află în conflict cu Ionuţ Negoiţă, după ce patronul lui Dinamo a refuzat să-i dea jumătate din suma pe care clubul o va primi de pe urma participării lui Penedo la Campionatul Mondial din Rusia.

Afla mai multe despre: penedodinamoreunire,  

viewscnt
Articole similare