Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţia gestului prin care fotbaliştii lui Gaziantep l-au cucerit pe Marius Şumudică: "Nu mulţi ştiu asta. Banii nu sunt importanţi"

Explicaţia gestului prin care fotbaliştii lui Gaziantep l-au cucerit pe Marius Şumudică: "Nu mulţi ştiu asta. Banii nu sunt importanţi"
Comentarii

Fotbalistul lui Gaziantep, Alexandru Maxim, a prefaţat meciul cu liderul din Turcia, Alanyaspor, şi a vorbit despre motivul pentru care fotbaliştii i-au făcut cadou lui Marius Şumudică un ceas.

După victoria din penultima etapă din Turcia, cu Fenerbahce, scor 3-1, fotbaliştii lui Gaziantep i-au dăruit lui Marius Şumudică un ceas în valoare de 20.000 de dolari. Alexandru Maxim a susţinut că gestul a fost făcut în semn de apreciere. Românul a dezvăluit că antrenorul a plătit prime din propriul buzunar: 

"Cred că toată lumea are o relaţie bună cu antrenor. Cred că lucrează bine cu toţi jucătorii. E un pedagog bun, ne ajută. Ne motivează. Nu e o coincidenţă că suntem pe această poziţie în clasament. 

Cred că am arătat că îl respectăm. Pentru jucătorii care nu evoluează nu e uşor. I-am dat antrenorului un cadou (n.r. - un ceas), el ne-a dat multe prime din banii lui, în sezonul trecut, nu mulţi ştiu asta. E modul în care i-am arătat că-l respectăm, că banii nu sunt importanţi, că-l vrem alături de noi", a declarat Alexandru Maxim.  

Marius Şumudică, meci important cu liderul din Turcia

Pentru Gaziantep urmează meciul din campionat cu liderul Alanyaspor, care e la doar trei puncte în faţă. Echipa antrenată de Marius Şumudică e pe locul al cincilea în clasament, cu 24 de puncte, dar cu un moral bun după victoriile cu Fenerbahace, scor 3-1, şi Kasimpasa, 4-0: 

"În ultimele săptămâni am demonstrat că ne putem lupta cu echipele mari, e bine pentru noi, avem o familie. Am demonstrat că atât timp cât suntem uniţi ca echipă, când ne luptăm pentru fiecare, cât timp ne facem treaba la antrenamnte, adversarii vo avea o misiune grea cu noi. Cu Alanya vom avea şansa de a demonstra din nou ce putem, că nu e o coincidenţă că suntem acolo", a mai spus internaţionalul român.  

 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicaceas marius sumudicaalexandru maximgaziantep 

viewscnt
Articole similare