Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţia lui Aubameyang pentru înfrângerile surprinzătoare suferite de Arsenal în Premier League: "E ceva normal"

Explicaţia lui Aubameyang pentru înfrângerile surprinzătoare suferite de Arsenal în Premier League: "E ceva normal"

Arsenal

Comentarii

Arsenal a făcut un pas important către finala Europa League. S-a impus cu 3-1, pe propriul teren, în meciul tur cu Valencia, după golurile marcate de Lacazette, de două ori, şi de Aubameyang.

Principalul obiectiv rămas al "tunarilor" pentru acest sezon este calificarea în grupele Ligii Campionilor. Arsenal poate evolua în sezonul următor din cea mai tare competiţie intercluburi dacă se impune în actuala stagiune din Europa League sau dacă termină în primele patru echipe din Premier League.

Cu două etape rămas de disputat până la finalul sezonului, jucătorii lui Unai Emery sunt pe locul 5 în clasament, la două puncte în spatele ocupantei locului 4, Chelsea, care este şi ea calificată în semifinalele Europa League.

"Sper ca acel gol să fie important. Nu am început prea bine meciul,dar am reacţionat bine, am jucat bine şi am câştigat. Am fost cam emoţionaţi în startul meciului. Am pierdut ultimele trei meciuri. Suntem oameni, era ceva normal. Dar, cum am mai spus, după aceea am avut o reacţie bună. Există multă calitate în acest grup, putem ajunge în finală, dar returul va fi dificil. Dacă vom juca la fel, ne vom califica, cu siguranţă.

Este obiectivul nostru să ajungem în finală şi să luăm trofeul, pentru că este o şansă uriaşă de a ne califica în UEFA Champions League. E important pentru că anul trecut ne-am oprit în semifinale. Acum am învăţat lecţia şi sper ca în acest an să câştigăm" , a declarat Pierre-Emerick Aubameyang.

Afla mai multe despre: valenciaeuropa leagueaubameyang 

viewscnt
Articole similare