Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţia lui Ilie Poenaru după ce nu a fost admis la Licenta PRO: "Eu aşa lucrez la echipă, aşa am promovat". Motivul pentru care nu a făcut contestaţie

Explicaţia lui Ilie Poenaru după ce nu a fost admis la Licenta PRO: "Eu aşa lucrez la echipă, aşa am promovat". Motivul pentru care nu a făcut contestaţie
Comentarii

Ilie Poenaru (42 de ani) a picat examenul practic pentru admiterea la Licenţa PRO, deşi antrenează deja de câţiva ani şi are două promovări la activ în Liga 1, cu FC Voluntari şi Academica Clinceni. Tehnicianul a explicat ce s-a întâmplat, dar şi de ce nu a făcut contestaţie.

"Este o temă pe care eu am susţinut-o şi pe care eu o fac şi o lucrez săptămânal cu ei. Este o temă pe care eu am promovat la liga a doua, am marcat şase goluri la liga a doua, dacă vorbim de această pasă filtrantă. Am şase goluri marcate, din 11, din 16, din 8 metri. Dânşii din comisie au considerat că trebuia să pun linia de apărători la 20-25 de metri, mai sus, ca să poată să îmi iasă pasă filtrantă, că nu am făcut lucrul acesta. Eu asta lucrez la echipa, aşa am promovat", a fost explicaţia lui Ilie Poenaru. 

Mai departe, antrenorul de la Academica putea să depună contestaţie, însă nu a făcut-o. Tot el explică de ce: "Nu am mai făcut contestaţie, pentru că eram judecat de aceeaşi comisie".

Aşadar, Poenaru trebuie să se înscrie din nou pentru Licenţa PRO. El a exclus varianta de a îşi lua licenţa în Republica Moldova. În acest caz, Academica trebuie să numească, cel puţin în acte, un antrenor principal care deţine Licenţa PRO: "Va veni cineva pe care eu îl aduc şi eu îl doresc şi va veni să mă ajute", a declarat Poenaru. 

Afla mai multe despre: ilie poenarulicenta proacademica cliceni 

viewscnt
Articole similare