Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţia Simonei Halep pentru victoria cu emoţii din turul 2: "Poate m-am relaxat un pic" Care este starea fizică a numărul 1 mondial

Explicaţia Simonei Halep pentru victoria cu emoţii din turul 2: "Poate m-am relaxat un pic" Care este starea fizică a numărul 1 mondial

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a dezvăluit cum se simte după ce a câştigat în două ore şi jumătate confruntarea cu Sofia Kenin.

Al doilea meci de la Australian Open pentru Simona Halep a fost din nou unul decis în trei seturi. Numărul 1 mondial are din nou o zi de pauză înainte să se dueleze cu Venus Williams. 
 
"Spatele meu este puternic, picioarele sunt un pic amorţite, este ceva normal după o perioadă lungă de pauză. Adversara nu s-a predat nicio clipă, dar câtă vreme câştigi e bine. Poate m-am relaxat un pic, am simţit că domin meciul, dupa acel game din setul secund când aveam 3-0 mi-am pierdut un pic încrederea şi din acest motiv am pierdut setul al doilea" a declarat Simona după ce a ajuns în turul trei. 
 
Simona Halep a venit în Australia fără antrenor. După ce va încheia aventura la Antipozi, românca va face anunţul în privinţa noului număr 1 din stafful său. 
 
"În luna decembrie m-am antrebat intens, am fost în sala de forţă pentru spate şi picioare, dar nu e ca şi cum ai juca un meci. Nu am venit aici pregatită 100 % . Nu am simţit presiunea când am ajuns locul 1, am zis să mă bucur, este momentul cel mai bun al meu, nu pot să mă plang. Am un partener care mă ajută puţin pe teren la antrenamente, la fel şi preparatorul fizic, le mulţumesc că mă sprijină în contextul în care am rămas fără Darren" a spus Simona după victoria din această dimineaţă.  
 
 

Afla mai multe despre: simona halepsofia kenindarren cahillvenus williamsaustralian open 

viewscnt
Articole similare