Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţia sinceră a lui Xavi. De ce este importantă Europa League pentru FC Barcelona: "Avem doar două variante"

Explicaţia sinceră a lui Xavi. De ce este importantă Europa League pentru FC Barcelona: "Avem doar două variante"

UEFA Europa League

Comentarii

Înaintea meciului cu Napoli, de joi seara, de pe Camp Nou, din play-off-ul Europa League, Xavi a recunoscut că echipa sa are ca obiectiv câştigarea trofeului astfel încât, în sezonul viitor, să aibă asigurată evoluţia în Liga Campionilor.

"Pentru a juca în sezonul următor al Ligii Campionilor avem două oportunităţi: să ne clasăm în primele patru echipe în La Liga sau să câştigăm Europa League. Cu siguranţă însă meciul cu Napoli nu va fi deloc uşor, italienii au jucători foarte buni, sunt o echipă competitivă, ne aşteaptă o confruntare dificilă", a declarat Xavi.

FC Barcelona este în prezent pe locul 4 în La Liga, cu 39 de puncte, la patru puncte de podium, însă cel puţin alte trei echipe ţintesc şi ele un loc în top 4 care asigură calificarea în Liga Campionilor.

"Cred că ne-am îmbunătăţit jocul în ultima perioadă. Situaţia din La Liga ne spune dacă suntem pe drumul cel bun şi dacă reuşim să facem progrese. Trebuie să continuăm să fim pozitivi, chiar dacă ştim că mai este mult de lucru'', a adăugat Xavi.

 

Afla mai multe despre: xavifc barcelona 

viewscnt
Articole similare