Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţii dinspre conducerea CFR-ului după eliminarea din Conference League: ”Ar trebui să vorbim despre asta” | EXCLUSIV

Explicaţii dinspre conducerea CFR-ului după eliminarea din Conference League: ”Ar trebui să vorbim despre asta” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut meciul cu Randers din a cincea etapă a grupelor Conference League şi a fost eliminată din competiţie.

În cinci meciuri în grupele Conference League, cea mai modestă dintre competiţiile UEFA, CFR Cluj a reuşit să marcheze doar două goluri şi să strângă un singur punct, fiind eliminată cu o etapă rămasă.

Nopţile magice reuşite de clujeni în cupele europene nu au mai avut loc, iar campioana României va fi nevoită să aştepte până sezonul viitor pentru a mai primi şansa să joace vreun meci în competiţiile UEFA.

Randers a fost ”călăul” echipei lui Dan Petrescu, după ce s-a impus cu 2-1, acasă, împotriva CFR-ului. Turul cu echipa daneză a fost unicul meci de până acum când ardelenii nu au pierdut, remizând 1-1.

Explicaţii dinspre conducerea CFR-ului după eliminarea din Conference League

Echipa a jucat modest, însă conducerea clujenilor încă a căutat diverse explicaţii pentru motivele pentru care ardelenii nu au mai reuşit vreun rezultat ca în anii trecuţi.

Dacă mai demult CFR le făcea faţă lui Lazio, Celtic sau Rennes, clujenii nu s-au putut califica dintr-o grupă cu AZ Alkmaar, Randers şi Jablonec în acest sezon.

Deşi a afirmat că nu doreşte că dea vina pe vechea conducere, Cristi Balaj a sugerat că atât el, cât şi Dan Petrescu nu au putut ”rectifica” treaba făcută de predecesorii lor încă.

Din fericire nici măcar nu trebuie să inventăm, trebuie doar să copiem ce funcţionează în alte părţi. Ar trebui să vorbim de lot, de listă, de pregătire fizică si ceea ce totuşi a reuşit Petrescu în ultima perioadă să îmbunătăţească la lotul de jucători, la forma jucătorilor şi nu aş vrea să dezvolt foarte mult, pentru că iar o să apară voci.

În România, în momentul în care te-a nemulţumit sau ce-ai găsit nu te mulţumeşte şi totuşi s-a îmbunătaţit, deja facem legături şi îi atacam pe cei care au fost înaintea noastră, ori lucrul acesta nu ajută”, a declarat Cristi Balaj, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare