Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile CFR-ului pentru jocul slab al apărării din ultimele meciuri: ”Sunt jucători noi. Trebuie formate relaţii de joc” | EXCLUSIV

Explicaţiile CFR-ului pentru jocul slab al apărării din ultimele meciuri: ”Sunt jucători noi. Trebuie formate relaţii de joc” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a impus cu emoţii în turul preliminariilor Champions League, scor 2-1, în faţa Lincoln Red Imps.

CFR Cluj a trăit periculos în manşa tur a dublei cu Lincoln Red Imps. Jucând în Gibraltar, pe un teren sintetic, campioana României a fost condusă la pauză, dar a reuşit să întoarcă scorul, graţie unor greşeli individuale mari în defensiva lui Red Imps.

Ardelenii au arătat foarte fragili în defensivă şi ar fi putut încasa mai multe goluri, în faţa unei echipe mult mai slab cotate. Oficialul clubului, Marius Bilaşco, a dat vina pe lipsa de relaţii de joc între jucătorii noi ai echipei pentru forma slabă din apărare din ultimele meciuri.

Explicaţiile CFR-ului pentru jocul slab al apărării din ultimele meciuri

”Sunt unele momente ale jocului când nu ne sincronizăm bine. Trebuie să privim lucrurile obiectiv şi să vedem că sunt jucători noi, unii dintre ei au jucat prima dată în meci oficial. Toţi aceşti jucători au nevoie de a se sincroniza mai bine, de a prinde relaţii de joc.

La următoarele jocuri lucrurile vor arăta mult mai bine. Graovac - Bouhenna: e vorba despre relaţiile de joc, de a se înţelege mai bine. Au venit în această vară şi au multe de oferit. Vine şi Burcă, vine şi Cestor. Sunt la un nivel bun şi competiţiile europene.

(n.r. Deac cere stil sigur, defensivă bună, Şumudică vrea să atragă lumea la stadion, să câştige cu un gol în plus. Tu cum ai dori să joace echipa?) E greu să comentez ce au declarat ei, dar cred că trebuie să existe un echilibru şi e important acest lucru. Sunt conştienţi că obiectivele se ating cu un joc echilibrat. CFR a arătat că e puternică, sigur, cu mici sincope”, a declarat Marius Bilaşco, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujlincoln red impsred imps cfrpreliminarii champions league 

viewscnt
Articole similare