Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile FRF: de ce a fost amânat meciul Botoşani - Iaşi, iar meciurile de la Mediaş, Sibiu şi Craiova se vor juca aşa cum a fost stabilit

Explicaţiile FRF: de ce a fost amânat meciul Botoşani - Iaşi, iar meciurile de la Mediaş, Sibiu şi Craiova se vor juca aşa cum a fost stabilit

FRF

Comentarii

FRF a reacţionat după articolul publicat de Telekom Sport referitor la amânarea partidei FC Botoşani - CSM Poli Iaşi, din sferturile Cupei României.

Reprezentanţii Federaţiei neagă orice legătură între amânarea partidei de la Botoşani şi refuzul de a lua o măsură similară în cazul meciului Hermannstadt - FCSB, de la Sibiu, în susţinerea arătată de echipele în cauză actualului şef al FRF sau contracandidatului acestuia de la alegerile din aprilie, Ionuţ Lupescu.

Conform comunicatului FRF, decizia amânării partidei de la Botoşani vine ca răspuns la avertizarea de cod portocaliu de ger pentru judeţul Botoşani. În schimb, pentru judeţele Sibiu şi Dolj, unde se joacă partidele Hermannstadt - FCSB, respectiv CS U Craiova - Dinamo, nu a fost emisă o astfel de avertizare, iar FRF nu poate amâna partidele în cauză.

Publicăm mai jos integral dreptul la replică emis de FRF:



"Motivele oferite cititorilor dumneavoastră sunt într-adevăr incredibile tocmai pentru că nu sunt adevărate. FRF menţine echidistanţa faţă de membrii săi, fără a favoriza sau defavoriza pe vreunul dintre ei. Partida FC Botoşani - CSM Politehnica Iaşi a fost amânată pentru că la ora de disputare a meciului judeţul Botoşani se va afla sub cod portocaliu de ger. Este singurul meci care s-ar disputa în aceste condiţii dintre cele patru din sferturile de finală ale Cupei României.

În judeţul Sibiu nu s-a anunţat cod portocaliu de ger, aşa cum nici în judeţul Dolj nu va mai fi cod portocaliu de temperaturi scăzute la ora de disputare a partidei CS U Craiova – Dinamo Bucureşti. Departamentul de Competiţii poate amâna partidele doar în caz de forţă majoră, iar în cazul celorlalte trei partide nu are nici un suport juridic să facă acest lucru. Decizia de a amâna partida de la Botoşani a fost motivată şi pe site-ul oficial al FRF încă de aseară."
 

Afla mai multe despre: cupa romanieibotosanimeci amanat 

viewscnt
Articole similare