Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile lui Gică Popescu după ce Viitorul a ajuns să se bată pentru supravieţuire în Liga 1! "Nu poţi să mai dai nicio pasă de cinci metri, pentru că îţi tremură piciorul de teamă!"

Explicaţiile lui Gică Popescu după ce Viitorul a ajuns să se bată pentru supravieţuire în Liga 1! "Nu poţi să mai dai nicio pasă de cinci metri, pentru că îţi tremură piciorul de teamă!"

Farul Constanța

Comentarii

Preşedintele Viitorului Constanţa a vorbit despre situaţia dificilă în care se află clubului său.

Echipa de la malul mării ocupă locul 13, în play-out-ul Ligii 1, cu 22 de puncte. Viitorul va juca un meci crucial împotriva lui Dinamo, duminică, de la ora 18:30, iar partida va fi transmisă în direct pe Telekomsport.1 şi pe telekomsport.ro. Ambele echipe se află în luptă pentru retrogradere, iar importanţa punctelor puse în joc este mare. 

"E un meci extrem de important pentru ambele echipe, pentru că suntem în criză mare de puncte. Nici Dinamo şi nici Viitorul nu au o poziţie în clasament care să ne facă cinste, însă ambele echipe vin după o victorie clară, cu meciuri în care nu au primit gol.

Sperăm să câştigăm şi să jucăm bine, la fel cum am făcut-o în prima repriză a meciului cu Poli Iaşi, să ne creem ocazii. Noi, în ultimii ani, am jucat mereu bine cu Dinamo, însă acum e o situaţie specială pentru că atât noi, cât şi ei, suntem cu sabia deasupra capului!

Nu mă interesează în niciun fel situaţia de la Dinamo! Nu o văd nici cum! Mă interesează doar ceea ce se întâmplă la Viitorul. Fiecare punct pe care îl pierdem ne apropie mai mult de zona mlăştinoasă. Vrem să ieşim cât mai repede din această zonă.

Nu ne gândim decât la meciul cu Dinamo! Avem încă cinci meciuri şi cred că în interiorul echipei avem suficientă calitate, experienţă şi absolut tot ce avem nevoie pentru a aduna punctele necesare care să ne permită rămânerea în Liga 1 fără un loc de baraj", a spus Gică Popescu pentru Fanatik.

Fostul internaţional român a dezvăluit că echipa nu are deloc încredere în ea, iar acest lucru a adus clubul în zona retrogradării. 

"Cu siguranţă este cauza principală pentru care am ajuns în situaţia asta, pentru că odată cu lipsa rezultatelor, băieţii şi-au pierdut mult din încredere, au început să nu îşi mai asume anumite riscuri aşa cum se întâmpla înainte.

Şi este o situaţie normală, pentru că şi eu am trecut prin astfel de momente ca jucător. Când îţi lipseşte încrederea, nu poţi să mai dai nicio pasă de cinci metri, pentru că îţi tremură piciorul de teamă", a mai spus Gică Popescu. 

 

Afla mai multe despre: gică popescu 

viewscnt
Articole similare