Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile lui Leo Grozavu după ce a suferit prima înfrângere în campionat "Asta nu înseamnă că nu suntem o echipă puternică!"

Explicaţiile lui Leo Grozavu după ce a suferit prima înfrângere în campionat "Asta nu înseamnă că nu suntem o echipă puternică!"
Comentarii

Sepsi a fost învinsă în deplasarea de la Mioveni, scor 1-2, într-un meci al etapei a treia din Liga 1.

Golurile au fost marcate de Dumitriu '38 şi Rusu '47 pentru Mioveni, respectiv Chunchukov '90+1. Mioveni a înregistrat primul succes din acest sezon, iar Sepsi prima înfrângere. Leo Grozavu a declarat după meci că echipa lui se poate redresa, chiar dacă a obţinut doar 4 puncte din primele 3 etape ale Ligii 1. 

"Când pierzi, eşti dezamăgit, normal. Am început rău jocul, apoi a fost acea gafă care ne-a turnat un pic de plumb în picioare, am luat şi un gol foarte rapid în repriza a doua. După aceea, jocul Mioveniului s-a limitat la a se închide. Îi felicităm, au venit cu lecţia învăţată. S-au adaptat rapid la lipsa noastră de reacţie şi asta s-a întâmplat.

"Astăzi n-am demonstrat, dar circumstanţe există!"

Cu toţii trebuie să avem pretenţii, şi eu, personal, am pretenţii. Nu se poate spune după trei etape dacă o echipă are forţă sau nu. A fost un program dificil, cu căldură sufocantă, dar asta nu înseamnă că nu suntem o echipă puternică. Astăzi n-am demonstrat, dar circumstanţe există", a declarat Grozavu.

Antrenorul lui Sepsi susţine că nu există nicio legătură între rezultatul înregistrat luni şi eliminarea covăsnenilor din preliminariile Conference League, suferită săptămâna trecută. 

"Nu cred că este vorba de asta. Ne-am asumat înfrângerea!"

"Nu cred că este vorba de asta. Ne-am asumat înfrângerea, sunt anumite probleme pe care le vom analiza cu conducerea şi echipa. Ăsta e fotbalul, se mai pierd meciuri, trebuie să ţinem capul sus şi să ne regenerăm cât mai rapid, pentru că suntem în Liga 1", a mai adăugat antrenorul celor de la Sepsi.

Afla mai multe despre: sepsi-mioveni-liga 1-leo grozavu 

viewscnt
Articole similare