Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile lui Mauricio Pochettino după ce PSG a fost umilită de Rennes. ”Împotriva lui Lyon şi lui Manchester City au fost alţi jucători!”

Explicaţiile lui Mauricio Pochettino după ce PSG a fost umilită de Rennes. ”Împotriva lui Lyon şi lui Manchester City au fost alţi jucători!”

PSG

Comentarii

Paris Saint-Germain a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0, de Rennes, într-un meci din etapa a noua a campionatului Franţei.

Pentru PSG este primul eşec din acest sezon, după opt victorii. Golurile au fost marcate de Laborde ’45 şi Tait ’46. Deşi i-a avut în teren încă din primul minut pe Messi, Neymar, Di Maria şi Mbappe, PSG n-a reuşit să trimită niciun şut pe poartă în meciul cu Rennes.

Antrenorul argentinian susţine că rezultatul nu a fost influenţat de formula de joc. Totuşi, el a recunoscut că în meciurile cu Lyon şi City formula echipei a fost diferită, dar aceasta nu este o scuză pentru rezultatul slab obţinut. 

”Împotriva lui Lyon şi lui Manchester City au fost alţi jucători!”

”Nu am început foarte bine meciul, dar după startul partidei, cred că am avut cele mai bune 25 de minute ale sezonului. Este păcat că nu am înscris pentru că am primit două lovituri psihologice, cele două goluri marcate înainte şi după pauză. Trebuie să analizez acţiunea celui de-al doilea gol, dar este ceva ce nu ar trebui să se întâmple imediat după fluierul de start al reprizei.

Este responsabilitatea tuturor, a mea în primul rând. După cele două goluri a devenit o partidă deschisă cu o echipă încrezătoare şi alta foarte frustrată. Nu am reuşit să recuperăm, suntem dezamăgiţi pentru că nu am reuşit să materializăm ocaziile. Ne lasă cu un gust amar.

Nu cred că putem rezuma scorul partidei într-un sistem. Împotriva lui Lyon şi lui Manchester City au fost alţi jucători, dar acest lucru nu ar trebui să influenţeze rezultatul”, a declarat Mauricio Pochettino, la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: psg-messi- mauricio pochettino 

viewscnt
Articole similare