Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile lui Messi pentru anul dezamăgitor avut de FC Barcelona: "E oribil ce se întâmplă"

Explicaţiile lui Messi pentru anul dezamăgitor avut de FC Barcelona: "E oribil ce se întâmplă"

FC Barcelona

Comentarii

Argentinianul Lionel Messi, căpitanul echipei FC Barcelona, a explicat cât de dificil a fost pentru fotbalişti să evolueze în cursul acestui an fără suporteri în tribune, din cauza pandemiei de coronavirus, comparând atmosfera din timpul meciurilor cu cea de la antrenamente.

"Este oribil să joci fără suporteri în tribune. Este o senzaţie foarte urâtă. Să nu vezi pe nimeni pe stadion este la fel ca la antrenament şi este foarte greu să intri cu adevărat în joc de la început.

Din acest motiv vedem partide foarte inegale. Este complicat să câştigi, să joci împotriva oricui joci. Pandemia a făcut ca fotbalul să se schimbare foarte mult în rău. O vedem în jocuri. Sper ca toate acestea să treacă, să readucem oamenii pe stadioane şi să putem reveni la normal", a spus Messi, autorul a 25 de goluri în sezonul trecut din La Liga.

Fără spectatori, în vara acestui an, FC Barcelona a fost umilită de Bayern Munchen, în sferturile Ligii Campionilor, cu scorul de 8-2. Nici în campionat lucrurile nu au stat mai bine pentru Messi şi colegii săi, care au avut cel mai slab start din ultimii 33 de ani în La Liga, aflându-se acum pe locul al cincilea, la opt puncte în spatele liderului Atletico Madrid, care are şi un meci mai puţin disputat. De asemenea, pentru prima oară din 2006, Barcelona nu a reuşit să se claseze pe prima poziţie în grupa sa din Liga Campionilor.

Nici pentru Messi lucrurile nu au stat mai bine la nivel individual, reuşind doar nouă goluri în toate competiţiile, cinci dintre ele din penalty, cea mai slabă performanţă pentru argentinian, începând din campania 2007/2008 şi până acum.

Suporterii ar putea reveni în tribune în primăvara anului viitor, după ce o mare parte a populaţie va primi noul vaccin împotriva Covid-19.

Conform presei iberice, prima partidă cu fani în tribune va fi finala Cupei Spaniei, între echipele Real Sociedad şi Athletic Bilbao, amânată din cauza pandemiei şi care urmează să se dispute pe 4 aprilie.

Afla mai multe despre: messifc barcelona 

viewscnt
Articole similare