Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile lui Mihai Teja pentru eşecul cu UTA Arad: ”Au jucat numai 'bufa-bufa'. Ei nu avut nimic, ne-am bătut singuri”

Explicaţiile lui Mihai Teja pentru eşecul cu UTA Arad: ”Au jucat numai 'bufa-bufa'. Ei nu avut nimic, ne-am bătut singuri”

Superliga

Comentarii

Mihai Teja se plânge de stilul adversarilor după ce Gaz Metan Mediaş a pierdut cu 1-2 în faţa celor de la UTA Arad.

Gaz Metan a pierdut cu 1-2, pe teren propriu, meciul cu UTA şi Mihai Teja a găsit o explicaţie pentru eşec. Antrenorul medieşenilor susţine că cei de la UTA n-au fost interesaţi să joace un fotbal complex şi s-au mulţumit doar cu mingi lungi, direct pe atacanţi.

Teja spune că echipa sa a fost mai bună, dar UTA a profitat de unele greşeli făcută de jucătorii săi.

”Joc echilibrat nu cred, clar jocul... am fost echipa care a vrut să construiască mai mult, care a pasat mai mult. La ei, numai bufa-bufa, aia e, ce-o fi o fi. Ne-au bătut, jos pălăria, bravo lor, au fost mai buni. Dacă ne uităm la rezultat, au câştigat, au fost mai buni, dar nu neapărat că a fost echilibrat jocul, pentru că ei nu au avut nimic, doar ne-am bătut noi singuri şi le-am dat noi ocaziile pe care le-au avut ei”, a declarat Mihai Teja.

UTA Arad a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XXV-a a Ligii I.

Pentru UTA au marcat Antal '1 şi Hora '81, iar pentru Gaz a înscris Yuri '76.

Gaz Metan: Buzbuchi – De Moura (Butean '46), Baco, Matias, Velisar – Alceus (Ze Manuel '62), Da Silva – Chamed, Deaconu (Morar '70), Valente (Sambu '83) – Niţu (Sarr '46). Antrenor: Mihai Teja

UTA Arad: Balauru – Peteleu, Melinte, F. Ilie, Shliakov – Antal (Buhăcianu '65), Vorobjovas, Isac, Rusu (Miculescu '90) – A. Petre (Hora '65), Figueira (Tomozei '90). Antrenor: Laszlo Balint

Arbitri: Horia Gabriel Mladinovici – Mircea Mihail Grigoriu, Cosmin Vatamanu – Florin Mihai Marcu

Observator: Zoltan Szekely.

 

Afla mai multe despre: mihai teja 

viewscnt
Articole similare