Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile oficiale date de şefii CFR-ului după despărţirea de Edward Iordănescu: "Rar s-a întâmplat aşa ceva în istoria echipei"

Explicaţiile oficiale date de şefii CFR-ului după despărţirea de Edward Iordănescu: "Rar s-a întâmplat aşa ceva în istoria echipei"

CFR Cluj

Comentarii

Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, Edward Iordănescu a fost înlocuit pe banca CFR-ului cu Antonio Conceicao. Preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, a oferit toate detaliile despărţirii de antrenorul adus tot în această vară.

"Am hotărât să aducem un alt antrenor, aşa că l-am adus pe Antonio Conceicao. E un antrenor foarte bun în care avem încredere. Vreau să-i mulţumesc lui Edi Iordănescu şi, în acelaşi timp, să-i cer scuze că s-au întâmplat toate acestea şi că s-a luat decizia schimbării. Îi doresc baftă şi sper să reintre foarte repede în circuit.

Edi a avut o clauză de reziliere în contract, dar, până la urmă, a fost o reziliere amiabilă. Nu pot să dau detalii, dar nu s-a ajuns la suma care e scrisă în contract. A cântărit şi meciul cu Malmo, pentru că rar s-a întâmplat în istoria CFR-ului să nu tragă şut pe poartă. Dar sunt şi alte motive care nu pot fi făcute publice.

Am avut o listă de cinci antrenori, dar am ajuns cu toţii la concluzia că Toni e cel mai potrivit. Are o viziune portugheză asupra echipei şi cred că o să-şi pună amprenta asupra jocului. Probabil vor fi nişte modificări, nu multe, pentru că nu are cum să le facă atât de repede.

În ceea ce-i priveşte pe Bogdan Mara şi pe Marian Copilu, nu vom aduce înlocuitori pentru ei, pentru că, după părerea mea, oricum eram prea mulţi în club şi asta era o problemă" , a declarat preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan.

Afla mai multe despre: edward iordanescuiuliu muresantelekom sportcfr clujconceicao 

viewscnt
Articole similare