Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile scandalului de proporţii din finalul luptei McGregor - Nurmagomedov. ”Nu ai voie să râzi de religia unui om!”

Explicaţiile scandalului de proporţii din finalul luptei McGregor - Nurmagomedov. ”Nu ai voie să râzi de religia unui om!”

Sporturi

Comentarii

Khabib Nurmagomedov şi Conor McGregor s-au luptat în cuşcă, dar şi în afara ei. Duelul senzaţional de la Las Vegas s-a lăsat cu incidente grave, după ce rusul a sărit să-l bată pe Dillon Danis (antrenor al irlandezului), iar un alt membru al echipei Nurmagomedov l-a lovit pe la spate pe McGregor.

Americanii au găsit la câteva ore distanţă şi explicaţiile pentru acest scandal de proporţii, în urma căreia, trei oameni din staff-ul lui Khabib Nurmagomedov au fost arestaţi.

”Khabib este regele!” a anunţat Ali Abdelaziz, managerul lui Khabib Nurmagomedov. ”Nu e normal să râzi de ţara şi de religia unui om. Apoi să-i spui că vrei să-l omori. Conor şi Dillon au avut aceste reacţii şi atunci când faci aşa ceva, asta se întâmplă. Regretăm, pentru că nu asta e maniera în care voiam să sărbătorim această performanţă” a mai adăugat Abdelaziz.

Khabib Nurmagomedov a câştigat meciul cu McGregor în runda a patra, dar preşedintele UFC, Dana White a declarat că există posibilitatea ca luptătorul rus să fie suspendat pentru ceea ce s-a întâmplat la finalul meciului.

Fox Sports scrie chiar că există riscul retragerii centurii lui Nurmagomedov.

În altă ordine de idei, irlandezul Conor McGregor a reacţionat deja ieri, după înfrângerea cu Nurmagomedov. McGregor aşteaptă deja revanşa

 

 

Afla mai multe despre: khabib nurmagomedovconor mcgregorscandalincidente 

viewscnt
Articole similare