Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile Simonei Halep după eliminarea prematură de la Sydney. Ce a spus despre accidentarea la spate

Explicaţiile Simonei Halep după eliminarea prematură de la Sydney. Ce a spus despre accidentarea la spate

Tenis

Comentarii

Simona Halep a început prost anul 2019. A pierdut primul meci jucat, 4-6, 4-6, în faţa lui Ashleigh Barty, locul 15 WTA. De altfel, aceasta a fost prima partidă a Simonei după ce a fost diagnosticată cu hernie de disc.

"Este pentru prima dată când joc un meci întreg de la US Open, din toamna anului trecut. N-am fost inspirată în unele puncte foarte importante. Barty a meritat să câştige acest meci, însă şi eu am fost aproape de a mă impune. Am avut foarte multe şanse de a realiza break-ul, dar nu am putut profita.

Ea a făcut un meci foarte bun, de fiecare dată a jucat împotriva mea. A fost într-o formă mai bună, pentru că a şi jucat vreo zece meciuri în plus faţă de mine, aşa că pot spune că a fost mult mai bine pregătită.

N-am simţit nicio durere, mă bucur de acest lucru, mă recuperez acum şi vom vedea cum mă voi trezi mâine dimineaţă. Oricum, nu aveam aşteptări prea mari de la mine, ştiu în ce formă mă aflu în acest moment, n-am jucat prea multe meciuri, dar de acum încolo trebuie să am mai multă încredere în mine" , a declarat Simona Halep.

Afla mai multe despre: tenissimona halepwtasydneyaustralian open 

viewscnt
Articole similare