Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile Simonei Halep după victoria cu Ostapenko. Cum pregăteşte finala de duminică

Explicaţiile Simonei Halep după victoria cu Ostapenko. Cum pregăteşte finala de duminică

Tenis

Comentarii

Simona Halep a învins-o pe Jelena Ostapenko în semifinalele turneului de la Beijing şi, începând de luni, va deveni noul lider din clasamentul WTA.

"Nu m-am gândit prea mult că sunt în aceeaşi situaţie ca la Roland Garros. Atunci, am avut set şi 3-0, aşa că aici a fost un pic diferit. Nu am fost îngrijorată, am încercat doar să stau concentrată, să nu dau înapoi, să nu mă îndepărtez de linia de fund. Am încercat să blochez toate mingile şi să le lovesc. Serviciul a fost poate cel mai bun lucru astăzi, pe durata întregului meci. Cred că psihic am fost altfel şi de aceea am putut câştiga meciul", a spus Simona Halep.

În finala de la Beijing, Halep o va întâlni pe învingătoarea dintre Caroline Garcia, locul 15 WTA, şi Petra Kvitova, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 12.

"Mâine dimineaţă, înaintea antrenamentului, aşa cum am făcut aici în fiecare zi, voi vorbi cu echipa mea despre tactică şi despre cum trebuie să joc. Le cunosc pe amândouă, ştiu că sunt adversare foarte dificile. Lovesc puternic mingea şi stau aproape de linii. Trebuie să mă gândesc la meciurile disputate cu Şarapova şi cu Ostapenko, pentru că joacă similar", a mai declarat Halep.

Afla mai multe despre: simona halepteniswtajelena ostapenkobeijingchinaclasament 

viewscnt
Articole similare